Цената на OnePlus 5 започва от 499 евро
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на OnePlus 5 започва от 499 евро
[Quote]Няма смисъл да спорим. Ако беше прочел какво точно съм написал, пък тогава да беше тръгнал да отговаряш, щеше да е друго. [/Quote]
Нищо не знам за таз фирма освен, че моделите са й скъпи. Виждал съм 2-ката и 3-ката и освен напомпан хардуер за времето, когато са пускани в продажба друго много не видях. Не знам и със софта как са, ъпдейти има ли, редовни ли са или никакви ги няма?
Какво се случва според теб?
Нищо не знам за таз фирма освен, че моделите са й скъпи. Виждал съм 2-ката и 3-ката и освен напомпан хардуер за времето, когато са пускани в продажба друго много не видях. Не знам и със софта как са, ъпдейти има ли, редовни ли са или никакви ги няма?
Какво се случва според теб?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на OnePlus 5 започва от 499 евро
Ами уж поддържат 3 и 3Т добре, пускат ъпдейти на време, няма оплакване в това отношение. Обаче обещаха ъпдейт към 7.0 за 2-ката, който така и няма да да дойде. По същия начин слушах, че за моя OPO щеше да пуснат ъпдейт с Camera 2API, ама и това не стана. Като цяло, много обичат да лъжат. Поредният пример е обяснението на Carl Pei защо лъжат в benchmark-овете, което на бързо беше разбито в XDA. Грозна работа. Особено като вече се взимат толкова на сериозно, че искат такава сума пари.
А за дисплеят - не ми пречи резолюцията. Пречи ми фактът, че моделът на дисплея е абсолютно същият, както и при 3 и при 3Т, само че със всеки следващ флагман, който пускат, намалят леко яркостта, което е направо под всякава критика.
А за дисплеят - не ми пречи резолюцията. Пречи ми фактът, че моделът на дисплея е абсолютно същият, както и при 3 и при 3Т, само че със всеки следващ флагман, който пускат, намалят леко яркостта, което е направо под всякава критика.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на OnePlus 5 започва от 499 евро
2-ката все пак е модел от Юли 2015-та. Общо взето си мисля, че мине ли година и не ъпдейтнат ли до тогава, то после няма смисъл да се надява човек за по-нова версия на Андроид.
От друга страна - разликите между версиите не е много голяма и новостите не са кой знае колко много и обикновено се наваксват с разни модули от Xposed, например.
За какво ти е толкова важна по-новата версия?
Това с яркостта, защо се случва, какво е обяснението?
От друга страна - разликите между версиите не е много голяма и новостите не са кой знае колко много и обикновено се наваксват с разни модули от Xposed, например.
За какво ти е толкова важна по-новата версия?
Това с яркостта, защо се случва, какво е обяснението?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на OnePlus 5 започва от 499 евро
1. Няма лошо, да не го ъпдейтват, но можеше да не обещават на 2 пъти, че ще го направят. Поредната лъжа. Окей, имат проблеми, имат малко хора, които работят официално за тях. Да се съобразят с това и да оценят правилно моделите си.
2. Нямам идея. Не ме е интересува особено. Но е смешно. И е още една причина да се чудя защо, аджеба, решиха, че този модел стурва почти толкова, колкото един сериозен флагман. Особено ако като се има предвид, че със сигурност вече плащат по-ниска цена за същия модел дисплей в сравнение с премиерата на OP3, което значи, че продължават да пестят пари от все повече компоненти.
2. Нямам идея. Не ме е интересува особено. Но е смешно. И е още една причина да се чудя защо, аджеба, решиха, че този модел стурва почти толкова, колкото един сериозен флагман. Особено ако като се има предвид, че със сигурност вече плащат по-ниска цена за същия модел дисплей в сравнение с премиерата на OP3, което значи, че продължават да пестят пари от все повече компоненти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на OnePlus 5 започва от 499 евро
Тук има много семпли от камерата и при разглеждане на 100% се вижда колко са омазани детайлите - https://www.dpreview.com/news/8971241957/oneplus-5-camera-samples
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на OnePlus 5 започва от 499 евро
Още глупости- https://twitter.com/getpeid/status/877582806020272128?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.phonearena.com%2Fnews%2FDisclaimer-OnePlus-5s-telephoto-lens-doesnt-do-2x-optical-zoom_id95235
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на OnePlus 5 започва от 499 евро
Ексклузивно видео как е измислен дизайна :
https://mobile.twitter.com/utkarshkop/status/877864773865676800
https://mobile.twitter.com/utkarshkop/status/877864773865676800
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на OnePlus 5 започва от 499 евро
Невероятно е колко пари може да си спести човек, ако не държи толкова на картинката под калъфчето на гърба на телефона си ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на OnePlus 5 започва от 499 евро
В случая даже не стигат за цигари. :D
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на OnePlus 5 започва от 499 евро
Пет стотака са си пет стотака... ;)