Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Първо, Porsche се отличават от останалите марки с много повече, отколкото Samsung, затова могат да решат сами какви цени да сложат. Второ, това не е цена за телефон. Някои хора си купуват кола за тези пари. Тук плащаш тези пари за "premium телефон", колкото и да е размит този термин при телефоните. Затова и след година ще можеш да си купиш S8 + лаптоп за същите пари, за които сега си го купуваш нов. :)
Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Ако живееш и работиш за да си купиш телефон, тогава е по-удачно да си зададеш този въпрос. :)
Цената е прекалено висока за всички телефони с Андроид. Просто избора е супер голям. С Apple просто нямаш избор, но да даваш 1600лв, когато има за 800лв на същото качество, вече е въпрос на личен избор. :)
Цената е прекалено висока за всички телефони с Андроид. Просто избора е супер голям. С Apple просто нямаш избор, но да даваш 1600лв, когато има за 800лв на същото качество, вече е въпрос на личен избор. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
[Quote]Цената е прекалено висока за всички телефони с Андроид. Просто избора е супер голям. С Apple просто нямаш избор, но да даваш 1600лв, когато има за 800лв на същото качество, вече е въпрос на личен избор. [/Quote]
От една страна има логика в това което казваш, но от друга като погледнеш какъв хардуер ще получиш при даване на тази сума за S8 и какъв при iPhone 7, някак втория не звучи като много добра сделка.
От една страна има логика в това което казваш, но от друга като погледнеш какъв хардуер ще получиш при даване на тази сума за S8 и какъв при iPhone 7, някак втория не звучи като много добра сделка.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
А защо ги сравняваш така? Хардуера на Самсунга е върхов за андроид, айфона е с върхов за айос...
Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Според мен цената е добра за хората, които си сменят телефоните на 2-3 години. През оператор имаме субсидия, която сваля значително крайната цена за потребителя.
Може би аз се променям в мисленето, но някакси не е оправдано да се дават 1500-600лв за минимален ъпгрейд спрямо миналогодишните флагмани. И все пак тези от потребителите, които имат финансовата възможност да си сменят телефоните всяка година - нека да го правят. Кефа цена няма!
Относно хардуера - човека преди мен достатъчно просто и ясно го каза. Сравнението е ненужно.
П.П. Все още не е излезнала хитовата игра GOF3 за андроид. От два месеца я разцъквам на айфона - иникална графика.:)
Може би аз се променям в мисленето, но някакси не е оправдано да се дават 1500-600лв за минимален ъпгрейд спрямо миналогодишните флагмани. И все пак тези от потребителите, които имат финансовата възможност да си сменят телефоните всяка година - нека да го правят. Кефа цена няма!
Относно хардуера - човека преди мен достатъчно просто и ясно го каза. Сравнението е ненужно.
П.П. Все още не е излезнала хитовата игра GOF3 за андроид. От два месеца я разцъквам на айфона - иникална графика.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
След обявените цени на G6 и S8 едва ли ще си купя нов флагман тая година. То пък и Г6 не ме впечатли с нищо освен дизайн. Чакам да видя камерата на S8 в действие. Едни казва, че ще е същата като на S7, други казват, че ще е нов сензор, ама да видим.
[Quote]Тъй като с това съотношение 18:9 телефона е много дълъг- пример LG G6[/Quote]
Deo777, реално Г6 е с дължината на Г4, който е с 5.5 инча, а е по тесен от него. Тва не значи, че е много дълъг, напротив. Размерът е идеален за работа с една ръка, щом и сега успявам на Г4. Размерът на малкия S8 също предполагам, че ще е удобен за работа с една ръка. Само не знам със заоблените страни как ще е, но да видим.
[Quote]Тъй като с това съотношение 18:9 телефона е много дълъг- пример LG G6[/Quote]
Deo777, реално Г6 е с дължината на Г4, който е с 5.5 инча, а е по тесен от него. Тва не значи, че е много дълъг, напротив. Размерът е идеален за работа с една ръка, щом и сега успявам на Г4. Размерът на малкия S8 също предполагам, че ще е удобен за работа с една ръка. Само не знам със заоблените страни как ще е, но да видим.
Re: Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
[Quote]А защо ги сравняваш така? Хардуера на Самсунга е върхов за андроид, айфона е с върхов за айос... [/Quote]
Еми не знам, защо да не ги сравнявам, давам една сума и получавам едно устройство срещу нея. Като при корпус с подобна ширина, единя ми предлага 4,7 инча 720p диплей, а другия 5,8 инача QHD+, какво общо има това с ОС-а? Или като щтракна с камерата, ме интересува кой ще изкара по-добра снимка, а не ОС-а и т.н. ОС-а е просто един от компонентите, а това да имаш iOS определено не носи единствено предимства.
Но нека да обявят S8 и тогва ще коментираме какво предлага спрямо айфони, G6-ци, P10-ки и т.н. актуални телефони. Може осезаемо да ги превъзхожда, може и да не ги. Времето ще покаже.
Еми не знам, защо да не ги сравнявам, давам една сума и получавам едно устройство срещу нея. Като при корпус с подобна ширина, единя ми предлага 4,7 инча 720p диплей, а другия 5,8 инача QHD+, какво общо има това с ОС-а? Или като щтракна с камерата, ме интересува кой ще изкара по-добра снимка, а не ОС-а и т.н. ОС-а е просто един от компонентите, а това да имаш iOS определено не носи единствено предимства.
Но нека да обявят S8 и тогва ще коментираме какво предлага спрямо айфони, G6-ци, P10-ки и т.н. актуални телефони. Може осезаемо да ги превъзхожда, може и да не ги. Времето ще покаже.
Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Тъй като сме вече 2017 би трябва цените на отделните компоненти доста да са паднали . А къкво наблюдаваме-повишение на цените на устройствата. Ама извинявайте такава наглост няма в нито един бизнес. И умишлено S8 са го конструирали прекалено овален и гладък за да може лесно да се изпуска и като се чукне дори и да продължи да работи след време ако се появи дефект няма да ти признаят гаранцията . И от Самсунг те чакат с резервните части на бомбастични цени или да си купиш нов пак за 1000 долара . Всичко е измислено с подмолна гадост а вие не знам защо така ги боготворите . Дайте им тая година червен картон не само на Самсунг а и на останалите и да се научат че на всеки произведен продукт се слага логична и нормална надценка. Като не щат - да си ги завират произведените милиони бройки отзад и да потъват . Ние можем да си караме и с обикновени телефони. Бизнесът нито моя нито вашия зависи от някъкви си флагмани.
Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Хората които се занимават с бизнес, или просто са нон стоп на телефона по причини свързани с работата им оправдават скъпата покупка. Най-добрите телефони на пазара са тия които последно са излезли. Интернет връзка от последно поколение, бързина като при никой друг преди това, енергоспестяващи процесори щадящи батерията, страхотна камера и подобрения точно там където човек се интересува. Моя съквартирант е автомобилен механикер и взима 1700 евро заплата, здраво се е натокал на новия Самсунг и няма търпение да излезе на пазара като му съобщих вчера цените каза че е очаквал по-високи. А той дори не е от хората със някаква по-високоплатена професия в областа на бизнеса, където взимаш над 2 бона месечно. Можеби щяхте да сте доволни ако цената му беше със 100 евро по-малка? Да, ама на запад не правят голяма разлика за тия 100 евро. Поне тия които са в моето обкръжение. Спомням си като излезе последния айфон и всички бяха с матово черния, същата работа беше и със иновативния за времето си S6 edge или дори айфон 6s розово злато. Дори мъжете си го взимаха, изглеждаха нелепо :D Всеки тип продукт се подобрява с времето, мисля че е нормално и цената да се увеличава пропорционално. В противен случай нямаше да има и телевизори в момента за 3-4 хиляди евро, при положение че на бит пазара можеш да си купиш плазма втора ръка за 200лв, нали пак показва същото, върши същата работа? Естествено че няма да може всеки да си го купи, винаги е било така с всеки продукт, там е и разликата в масите, просто не е за всеки.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
При такова сравнение съм съгласен, помислих, че пак ще сравняваме, ram, cpu и т.н. :)