Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Re: Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Много хора могат да си го позволят,но няма да го вземат,защото си поставят някакви разумни граници относно нищо,което ще мотаеш по джоба си,по плажове,реки,на работа.
Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Купувам си всичко което искам и мога да си позволя без да се ограничавам в нищо.
Цената е точно толкова, колкото ме устройва,а ,че за теб или някой друг е висока ...изобщо не е моя работа и не ме интересува.
Има голямо разнообразие за всеки джоб и е безсмислено да се коментира в тази тема от хора, които нямат финансова възможност да си го купят.
Само ще хейтят точно от тази си гледна точка.
Високите цени на всичко марково и качествено са основен стимул за всеки човек, който иска да се развива и живее добре. Не знам, вече за кой път го повтарям...
Цената е точно толкова, колкото ме устройва,а ,че за теб или някой друг е висока ...изобщо не е моя работа и не ме интересува.
Има голямо разнообразие за всеки джоб и е безсмислено да се коментира в тази тема от хора, които нямат финансова възможност да си го купят.
Само ще хейтят точно от тази си гледна точка.
Високите цени на всичко марково и качествено са основен стимул за всеки човек, който иска да се развива и живее добре. Не знам, вече за кой път го повтарям...
Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Границите за които говориш се размиват сериозно когато устройството в джоба което размотаваш е пряко свързано с работата ти. А днес в сектора на информацията и технологиите работят се развиват повече хора от когато и да е било, което създава нуждата от устройство което максимално задоволява нуждата на съответните потребители. Да, прав си, някой богат човек минал 50те е сметнал наистина че не се нуждае от последната технология при смартфоните да речем, но точно тоя има телевизор вкъщи купен за четири цифрена сума, което пък ти мислиш за абсурдно. И аз мисля че по темата е безсмислено да се спори, да са го купува тоя който иска и му трябва. Иначе снощи гледах Fight Club с Брат Пит, последото изречение на Николай стои здраво в противовес със замисъла във филма :)
Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
[Quote]Високите цени на всичко марково и качествено са основен стимул за всеки човек, който иска да се развива и живее добре.[/Quote]
Позитивен си. :D:D:D:D:D
Позитивен си. :D:D:D:D:D
Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
(yes) Не виждам особен смисъл да се дават толкова пари за телефон. Същата работа върши и модел за 700-800лв. По-добре джанти/гуми от висок клас.
Моля без изцепки колко пари имал еди кой си. Предпочитам сигурност на пътя вместо 1мкс по-бърз телефон.
Детството съм го минал.
Моля без изцепки колко пари имал еди кой си. Предпочитам сигурност на пътя вместо 1мкс по-бърз телефон.
Детството съм го минал.
Абсолютно си прав!(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Има голямо разнообразие за всеки джоб и е безсмислено да се коментира в тази тема от хора, които нямат финансова възможност да си го купят.[/Quote]
Ти явно не си в час! Все към финанси клониш. Всеки може да си го купи на лизинг и с договор.
Явно за теб телефонът е показател за социален статус. :D
Ти явно не си в час! Все към финанси клониш. Всеки може да си го купи на лизинг и с договор.
Явно за теб телефонът е показател за социален статус. :D
Малко отплесвате темата в една друга насока. Какво общо имат джантите с телефоните? А не е ли по-добре да изхарчиш парите за езикови курсове, фитнес и йога? Или може би почивка в Гърция и блендер за смутита?
В смисъл човек може да изхарчи парите си за стотици неща и в засисимост какво му е нужно, какво му носи удоволствие и с какви средства разполага си преценява как да ги разпредели.
Някак не ги разбирам коментарите, по-добре лаптоп, по-добре телевизор, по-добре гуми, по-добре... ако си имаш нов лаптоп, телевизор и гуми... това вече може ли?
Няма място за сравнение на стоки с различна необходимост и приложение.
Телефона си е луксозна стока и се купува най-често за удоволствие, а не защото имаш нужда от повече RAM или процесорна мощ. Но кога го ползваш редовно, дори малките подобрения се отразяват, и в дългосрочен план се осмислят покупката.
Колкото до това, че всички вършели едно и също... по този начин погледнато то и кола за 3,000лв и 100,000лв ще ти върши абсолютно едно и също нещо, ще те закара от точка А до точка В. Но все пак има малка разлика как.
В смисъл човек може да изхарчи парите си за стотици неща и в засисимост какво му е нужно, какво му носи удоволствие и с какви средства разполага си преценява как да ги разпредели.
Някак не ги разбирам коментарите, по-добре лаптоп, по-добре телевизор, по-добре гуми, по-добре... ако си имаш нов лаптоп, телевизор и гуми... това вече може ли?
Няма място за сравнение на стоки с различна необходимост и приложение.
Телефона си е луксозна стока и се купува най-често за удоволствие, а не защото имаш нужда от повече RAM или процесорна мощ. Но кога го ползваш редовно, дори малките подобрения се отразяват, и в дългосрочен план се осмислят покупката.
Колкото до това, че всички вършели едно и също... по този начин погледнато то и кола за 3,000лв и 100,000лв ще ти върши абсолютно едно и също нещо, ще те закара от точка А до точка В. Но все пак има малка разлика как.
[Quote]Телефона си е луксозна стока [/Quote]
Там е работата, че не е.Нещо със себестойност под 300 долара, няма как да е луксозно.Нито парче алуминий за корпус може да е премиум материал, нищо, че производителите разчитат на инфантилността на потребителите и им набиват всякакви глупости. Как точно се осмисля покупката на обикновен телефон за над 1000 лв,нямам идея.
Истински луксозните телефони са на съвсем различно ниво, за хора с мноооого висок соц. статус.
Там е работата, че не е.Нещо със себестойност под 300 долара, няма как да е луксозно.Нито парче алуминий за корпус може да е премиум материал, нищо, че производителите разчитат на инфантилността на потребителите и им набиват всякакви глупости. Как точно се осмисля покупката на обикновен телефон за над 1000 лв,нямам идея.
Истински луксозните телефони са на съвсем различно ниво, за хора с мноооого висок соц. статус.