Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро

Мнение от gergoff » 20 мар 2017, 19:23

Изобщо не е уместно да се сравняват телефони с телевизори и лаптопи да речем .Не за друго а защото вторите изброени много повече струват цената си , много е малка разликата между производствена и продажна цена , и най вече ЕДНОТО Е МОБИЛНО И УТРЕ МОЖЕ ДА ГО ИЗПУСНЕШ И ЗАМИНАВА А ВТОРИТЕ ДВЕ ОСОБЕНО ТЕЛЕВИЗОРИТЕ СИ СТОЯТ ВКЪЩИ И РИСКА ДА СЕ СЧУПЯТ Е МИНИМАЛЕН.Телефоните са много рисков продукт. Поради тази причина цените на мобилните устройства трябва да са много по ниски , да се следва примера СЧУПИ-КУПИ защото са и евтино произведен продукт. . А с тия цени той няма как да се следва . Има само главоболия след покупката .

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро

Мнение от buttman » 20 мар 2017, 19:40

[Quote] по този начин погледнато то и кола за 3,000лв и 100,000лв ще ти върши абсолютно едно и също нещо, ще те закара от точка А до точка В. [/Quote]
Неуместно сравнение. Както по отношение на цената, така и за качеството.
Разликата между телефон за 800 и този за 1800лв. не е голяма. 1-2 години и козметични, често съмнителни, подобрения.
Джантите - във връзка с коментара на колегата за автомобила му. Когато караш стар и евтин автомобил,вероятно си с ограничени финанси. Не е ли по-разумно да дадеш пари за сигурността му? Вместо за телефон със съизмерима цена. Който ще ти даде съмнително "удоволствие".

СтенлиРойс
Регистриран: 30 яну 2016, 11:58

Re: Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро

Мнение от СтенлиРойс » 20 мар 2017, 19:44

Не може да се разсъждава така бакалски!
Видите ли, телефона струва 300 долара, пък ми го продават за 1000. Всяка една нова екстра , всеки един нов сензор, повече РАМ, нова камера и много други неща, всичко това има нужда от създаване на нов софтуер. След това, този софтуер има нужда от поддръжа и т.н. Ами парите за изследвания, експерименти, тестове, новите неща?
Повечето фирми са на загуба, или минимална печалба. Ако изключим Епъл, Самсунг и донякъде Хуауей, другите са почти на загуба.
LG G6 в Европа ще е 749 евро. Мисля, че цената е адекватна. Получавате един добър апарат. Дали цената е по джоба на всеки? Категорично ДА. Може да го купиш много изгодно 6 месеца след излизането му, може на изплащане, може от оператор. Варианти много. Едно от удоволствията в живота за мен е веднъж годишно да си купя нов смартфон.

gergoff

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро

Мнение от gergoff » 20 мар 2017, 20:10

Има брандове чиито телефони съвсем не са лоши и се продават по 150 долара , те нямат ли разходите които изтъкваш - ИМАТ . Но не са АЛЧНИ. И компонентите са на ниво също и са с добра сглобка .

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро

Мнение от algor » 20 мар 2017, 20:18

Вие искате да си купувате от скромните, неалчни производители, а други хора пък държат да купуват от алчните - трудно ли е да го възприемете това, че опонирате по толкова примитивен начин?!?!

И ще отговоря вместо сър Стенли Ройс - не, нямат същите разходи като изброените в неговия пост производители.
За гаражни пародии на Самсунг, Айфон, ЛГ и прочие производители, аз лично не съм толкова богат, че да купувам от тях евтиното.
А то винаги ми излиза по-скъпо.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

gergoff

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро

Мнение от gergoff » 20 мар 2017, 20:39

Че то от LG по голяма пародия има ли ?

feuer34
Регистриран: 10 яну 2013, 16:15

Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро

Мнение от feuer34 » 20 мар 2017, 22:38

Има да, можеш да си избираш между такива които им пада боята или експлодиращи от време на време. Айде да не се правим на интересни а? И защо да не сравняваме телевизори с телефони. Значи едните може да са скъпи защото не може да ги чупиш така лесно, а другите понеже можело по-лесно да ги счупиш не трябва да струват много така ли? Егати тъпата логика честно. Аз съм вкъщи само докато спя, по цял ден си използвам смартфона, но по твоето мислене в нас трябва да имам скъпа плазма и лаптоп което повече да ме устройва. Дано не съм те разбрал, но точно това си написал. Както вече казах един се изръсва зддраво за една технология която му харесва, друг си купува друга такава защото му е по-нужна. Всички останали сравнения са неуместни да казваме кое е по-правилно.

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро

Мнение от nikolaiii » 22 мар 2017, 03:23

Всеки има право да купи това, което му харесва и му е по джоба.
Спора няма смисъл и само се разтягат локуми.
Който му е скъп ще намери всякакви "доводи" да хейтва. Просто някои хора имат граници в мисленето и не могат да си представят нещата от друга гледна точка.
В днешно време смартфона е най-ползваното устройство от всеки съвременен човек и остава той да не може да има точно този, който му харесва...
Аз гледам да си купувам това, което искам и ми допада според финансите си.
https://youtu.be/J5bZtOdmmuQ

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро

Мнение от board » 22 мар 2017, 08:33

Ти към кой модел си ср насочил S8 или S8+?
Ето цветовете, май най-долното сивичко, най-много ми харесва.

gergoff

Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро

Мнение от gergoff » 22 мар 2017, 11:37

Това са ужасно скучни цветове, то няма избор просто освен черния . И това решение отпред всички да са черни е още по безумно тъпо . Не ти остава избор , просто трябва да избираш между няколко все неставащи комбинации отпред-отзад. Едно G6 изглежда далеч по добре в цветовата си гама .

Отговори