Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Re: Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Всичко е тъпо, освен теб...
Черния цвят отпред е избран, заради многото сензори и камерата и за да не изглежда, като холандско сирене...
Но естествено за такива "естети" , като теб това е тъпо и непонятно.... :|
Черния цвят отпред е избран, заради многото сензори и камерата и за да не изглежда, като холандско сирене...
Но естествено за такива "естети" , като теб това е тъпо и непонятно.... :|
[Quote]Това са ужасно скучни цветове[/Quote]
Така е човек, ние сме скучни хора, за това ги харесваме, не може всеки да е веселяк като теб ;)
Като повече ти харесва G6, еми вземи си го, няма лошо. Само сподели кой не скучен цвят ще избереш? (whistle)
Така е човек, ние сме скучни хора, за това ги харесваме, не може всеки да е веселяк като теб ;)
Като повече ти харесва G6, еми вземи си го, няма лошо. Само сподели кой не скучен цвят ще избереш? (whistle)
Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Другите два цвята май ще са синьо и златисто.
То е ясно, че няма да са налични много цветове в началото, аз се надявам поне черно и сребърно да са налични в началото, мисля че между тях ще ми е избора, ако реша да взимам телефона.
В черното ме притеснява, че тъмната странична рамка може много по-лесно да се унищожи. Поне по разни лийкове ми изглежда доста гланцирана.
В черното ме притеснява, че тъмната странична рамка може много по-лесно да се унищожи. Поне по разни лийкове ми изглежда доста гланцирана.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Това не знам дали ще е проблем, но отпечатъците ще изпъкват силно върху черната версия.
Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Сигурен съм, че и с телефоните ще стане като с лаптопите. Накрая ще ни се молят да им купуваме буклуците. Къде са сега SONY, SAMSUNG, SIЕMENS... Вече почти не произвеждат лаптопи защото бяха алчни. Що се отнася до телефоните не виждам в близките 5 години какво ново могат да внедрят, че да ме накарат да си го купя за 1500-600 лева. Все пак телефона не е някакво бижу колкото и да се превъзнасят някои.
Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Всичко е въпрос на лична преценка, аз примерно в момента не бих дал толкова пари за компютър, колкото за телефон, просто защо го ползвам много повече. От личните ми машинки прекарвам 5% от времето пред десктоп компютъра, 10% пред лаптопа и 85% пред телефона. Телефона ми е основния достъп до интернет сайтове, новини, социални мрежи, аудио плеар, видео плеар, игрова конзола, фотоапарат, навигация... и т.н. Телефона ми много по-често пуска съдържание на телевизора от колкото комютъра.
С други думи, ползвм активно телефоните, за това за себе си оправдавам даването на по-голяма сума за такъв.
Отделно го има и момента, че когато си фен на мобилните технологии, си е тръпка и удоволствие да се сдобиеш с нова машинка, от време на време, независимо дали ти е толкова нужна.
С други думи, ползвм активно телефоните, за това за себе си оправдавам даването на по-голяма сума за такъв.
Отделно го има и момента, че когато си фен на мобилните технологии, си е тръпка и удоволствие да се сдобиеш с нова машинка, от време на време, независимо дали ти е толкова нужна.
-
- Регистриран: 29 ное 2014, 22:21
Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Това, определено ми харесва повече!
Технически характеристики на смартфона Asus ZenFone 3 Zoom:
•Дисплей: 5,5 инча, AMOLED, резолюция 1920х1080 пиксела, яркост до 500 кандела на квадратен метър, зашита Gorilla Glass 5
•Чипсет: Qualcomm Snapdragon 625
•Процесор: осем 64-битови ядра с тактова честота 2,0 GHz
•Графичен ускорител: Adreno 506
•Оперативна памет: 4 GB
•Постоянна памет: 32, 64 или 128 GB флаш-диск
•Външна памет: слот за microSD карти
•Основна камера: двойна, два фотосензора Sony IMX362 с резолюция 12 MP с обективи с фокусно разстояние 59 и 25мм, осигуряващи 2,5х зум
•Предна камера: резолюция 13 мегапиксела, фотосензор Sony IMX214, апертура F/2,0
•SIM-карти: два слота (2 x nano SIM)
•Комуникации: LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS
•Друго: скенер за пръстови отпечатъци, USB Type C порт, стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо
•Акумулаторна батерия: капацитет 5000 mAh
•Габаритни размери: 154,3 x 77 x 7,99 милиметра
•Тегло: 170 грама
https://youtu.be/xg80wV-CTzc
Технически характеристики на смартфона Asus ZenFone 3 Zoom:
•Дисплей: 5,5 инча, AMOLED, резолюция 1920х1080 пиксела, яркост до 500 кандела на квадратен метър, зашита Gorilla Glass 5
•Чипсет: Qualcomm Snapdragon 625
•Процесор: осем 64-битови ядра с тактова честота 2,0 GHz
•Графичен ускорител: Adreno 506
•Оперативна памет: 4 GB
•Постоянна памет: 32, 64 или 128 GB флаш-диск
•Външна памет: слот за microSD карти
•Основна камера: двойна, два фотосензора Sony IMX362 с резолюция 12 MP с обективи с фокусно разстояние 59 и 25мм, осигуряващи 2,5х зум
•Предна камера: резолюция 13 мегапиксела, фотосензор Sony IMX214, апертура F/2,0
•SIM-карти: два слота (2 x nano SIM)
•Комуникации: LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS
•Друго: скенер за пръстови отпечатъци, USB Type C порт, стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо
•Акумулаторна батерия: капацитет 5000 mAh
•Габаритни размери: 154,3 x 77 x 7,99 милиметра
•Тегло: 170 грама
https://youtu.be/xg80wV-CTzc
Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Супер, щом ти харесва, го взимай смело. На мен поне ми идва малко голям за изискванията ми. Иначе тази 5000mAh батерия респектира, както и камерата със зум е добра опция.