Цените на Nexus 5X и Nexus 6P в Европа ще са доста високи
Цените на Nexus 5X и Nexus 6P в Европа ще са доста високи
Ми като са високи няма да си ги купим :)
Има Сони,Самсунг,Леноо,Моторола отчасти някой да не е преревал за тия грозни Нексуси.
Има Сони,Самсунг,Леноо,Моторола отчасти някой да не е преревал за тия грозни Нексуси.
Re: Цените на Nexus 5X и Nexus 6P в Европа ще са доста високи
Те пък са направо без пари.
Ние се напрягаме за нашия троен картел. А се оказва, че има световен картел.
Докато се движеха около хилядарката за флагмани.
Сега резко отидоха на 1400-1500лв.
Ние се напрягаме за нашия троен картел. А се оказва, че има световен картел.
Докато се движеха около хилядарката за флагмани.
Сега резко отидоха на 1400-1500лв.
Gancho Danailov
Принципно избягвам продукти на Самсунг като почнеш от хладилници,перални и микровълнови и стигнем до телевизори, таблети и мобилни телефони.
Няма да купя нищо на Самсунг в следващите 3-4 години.
По добре Леново.
За пръв път откакто има серията Нексус нямам абсолютно никакво желание да притежавам нито 1 от двата модела.
Преди се дразнех че не вкарах у нас Моторолата сега ми е безразлично.
Принципно избягвам продукти на Самсунг като почнеш от хладилници,перални и микровълнови и стигнем до телевизори, таблети и мобилни телефони.
Няма да купя нищо на Самсунг в следващите 3-4 години.
По добре Леново.
За пръв път откакто има серията Нексус нямам абсолютно никакво желание да притежавам нито 1 от двата модела.
Преди се дразнех че не вкарах у нас Моторолата сега ми е безразлично.
Re: Re: Цените на Nexus 5X и Nexus 6P в Европа ще са доста високи
[Quote]Няма да купя нищо на Самсунг в следващите 3-4 години.[/Quote]
И аззз(woo)
И аззз(woo)
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
И аз си мисля, че това е картелна работа.
Производствени разходи, хардуера в телефоните и т.н., всичко се модернизира и на единица хардуер цената постоянно пада.
Какво обаче се случи само за последните една .. дори не пълни две години. 100% от Андроид флагманите, наведнъж качиха цените с може би 50% спрямо предходните години, барабар и китайците взеха да се вързват на хорото с тези уеднаквени цени, та при тях е още по-брутално покачването на цената.
Гледам по форумите, че вече е модерно да се говори за iPhone като телефон за социално слаби.. като погледнеш в последно време цените на Android-елита.
ПП: Да не говорим пък за гаврата с цените в Европа. Никаква логика в ценообразуването - цената е Европа е равна на цифрата в САЩ само, че в ЕВРО + допълнителни данъци и такси. Това и то си е чисто кателно за мен, като с част от тази мега разлика в цената се пълнят гушите на ЕС чиновници, за да си държат главата в задника.
Производствени разходи, хардуера в телефоните и т.н., всичко се модернизира и на единица хардуер цената постоянно пада.
Какво обаче се случи само за последните една .. дори не пълни две години. 100% от Андроид флагманите, наведнъж качиха цените с може би 50% спрямо предходните години, барабар и китайците взеха да се вързват на хорото с тези уеднаквени цени, та при тях е още по-брутално покачването на цената.
Гледам по форумите, че вече е модерно да се говори за iPhone като телефон за социално слаби.. като погледнеш в последно време цените на Android-елита.
ПП: Да не говорим пък за гаврата с цените в Европа. Никаква логика в ценообразуването - цената е Европа е равна на цифрата в САЩ само, че в ЕВРО + допълнителни данъци и такси. Това и то си е чисто кателно за мен, като с част от тази мега разлика в цената се пълнят гушите на ЕС чиновници, за да си държат главата в задника.
Re: Re: Re: Цените на Nexus 5X и Nexus 6P в Европа ще са доста високи
Ми купува народа. Като обезумял купува! Още с Айфона се почна този експеримент.Да се цеди клиента колкото може.Стигнаха до стартова цена над 1000 евро.И пак нов рекорд по продажби. Няма никакъв картел! Народа сам си е виновен. Клатят го като коледна пуйка и той пак се нарежда за новия модел. Както казват ,че всеки народ си заслужава управниците, така същото важи и за цените. Само дето не е локален,а глобален проблема.
Мисля, че от тук започна качването... Картел има, но е на друго ниво, компаниите просто следват курса.
Re: Re: Re: Цените на Nexus 5X и Nexus 6P в Европа ще са доста високи
На определени пазари е настъпил Ренесанс и има огромен избор от хубави и евтини телефони. Само че тези телефони не са от познатите марки. Голям праз , ако питате мен. Чаркалаците са стандартни, телефоните са произведени при големите ишлемари. Новите марки влагат качествени и скъпи компоненти от водещи доставчици. Погледнете LeTV - имат четири модела и всичките са перфектно изработени. Компонентите им са от Sharp, Sony, Qualcomm. Супер-телефона X800 според мен е най-добре направеният смартфон въобще и струва 500 лева. ;) Ако някой не му харесва, да ходи да си купува Nokia с фенерче.
Един приятел си купи elephone и е мн доволен. За 260 долара, звучи бая оферта.
Siswoo R9 Darkmoon :
https://www.youtube.com/watch?v=_S_j04W3bkc
https://www.youtube.com/watch?v=_S_j04W3bkc