U12+ ще е единственият флагман на HTC през тази година
Re: Re: U12+ ще е единственият флагман на HTC през тази година
Явно се търсят повече лопати... Не искат да рискуват с телефони които ще се търсят по-малко.
Re: Re: Re: U12+ ще е единственият флагман на HTC през тази година
Смяташ, че S9+ е много по-търсен от S9? Или iPhone 8 Plus е масово предпочитан пред iPhone 8? Не съм много сигурен.
Но със сигурност по-голям телефон се прави по-лесно. По-лесно е да събереш Х компонента в по-голямо пространство, от колкото в по-малко.
Но със сигурност по-голям телефон се прави по-лесно. По-лесно е да събереш Х компонента в по-голямо пространство, от колкото в по-малко.
Без да се заяждам, аз пък не разбирам кому в днешно време е притрябвал смартфон под 6.2"? Какво точно може човек да прави с малки дисплеи? Хубаво е, че хората осъзнаха практичността на големите дисплеи и търсенето им превръща смартфоните от скъпи слушалки в джобни компютри с широко приложение.
Re: Re: Re: Re: U12+ ще е единственият флагман на HTC през тази година
[Quote]Но със сигурност по-голям телефон се прави по-лесно. По-лесно е да събереш Х компонента в по-голямо пространство, от колкото в по-малко.
[/Quote]
Мда, и това е вярно.
Ами S9 и той не е от малките... Аз малък телефон разбирам с диагонал до 4.5". Иначе Nokia 8 показва как преспокойно може да събере 5.5" 16:9 екран в скромните 140.9 x 73 x 7.5 mm. За съжаление другите нямат намерения за такива панели.
[/Quote]
Мда, и това е вярно.
Ами S9 и той не е от малките... Аз малък телефон разбирам с диагонал до 4.5". Иначе Nokia 8 показва как преспокойно може да събере 5.5" 16:9 екран в скромните 140.9 x 73 x 7.5 mm. За съжаление другите нямат намерения за такива панели.
За мен по-тесния като корпус телефон е много по-лесен за ползване с една ръка(за това винаги съм взимал телефони до към 70мм ширина). За дължината не ми е такъв проблем, но не ме кефи телефона да стърчи от джоба ми.
Не смятам, че не 6,2 инча можеш да свършиш нещо много повече от колкото на 5,8 или 5,6 инча. А разликата в размера на телефона е осезаема.
Не ме разбирай погрешно, не искам да кажа на някой, че не трябва да ползва големи телефони, щом му е удобно. Но ми е тъжно, че постепенно избора на хората, които искат малко по-компактни решения, сериозно се свива.
Не смятам, че не 6,2 инча можеш да свършиш нещо много повече от колкото на 5,8 или 5,6 инча. А разликата в размера на телефона е осезаема.
Не ме разбирай погрешно, не искам да кажа на някой, че не трябва да ползва големи телефони, щом му е удобно. Но ми е тъжно, че постепенно избора на хората, които искат малко по-компактни решения, сериозно се свива.
Re: Re: Re: Re: Re: U12+ ще е единственият флагман на HTC през тази година
[Quote]Ами S9 и той не е от малките...[/Quote]
Еми не е от най-малките, но в момета положението на пазара е такова, че дори телефони с подобни размери са рядкост.
Ето въпросното U12+ вероятно ще е с размерите на S9+, както и OnePlus 6, P20 Pro и т.н.
Просто в един момент, ако искаш наистина топ смартфон, те карат да вземеш и по-голям размер...
Еми не е от най-малките, но в момета положението на пазара е такова, че дори телефони с подобни размери са рядкост.
Ето въпросното U12+ вероятно ще е с размерите на S9+, както и OnePlus 6, P20 Pro и т.н.
Просто в един момент, ако искаш наистина топ смартфон, те карат да вземеш и по-голям размер...
Кое ти е толкова интересно? Прецених си, че 25? не са много за неограничено всичко в един план при това на стандартна такса. После само ще си преподписвам на тия условия, и ще си взимам новия флагман на една добра цена.
@board, аз под 5.5” никога вече няма да си взема. Малко са по принцип хората, които търсят по-компактни телефони. Аз поне не познавам такива. А и вече не пречи да ползваш компактен телефон с 6”.
@board, аз под 5.5” никога вече няма да си взема. Малко са по принцип хората, които търсят по-компактни телефони. Аз поне не познавам такива. А и вече не пречи да ползваш компактен телефон с 6”.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Не е чак толкова голям размерът.
Смартфоните почнаха да стават почти безрамкови, екраните се увеличават, размерите запазват.
Пример с генарации телефони в средния клас:
стар дизайн - Samsung Galaxy C9 Pro ( 2016 ) - 6.0" - 162.9 x 80.7 x 6.9 mm
стар дизайн - Samsung Galaxy A8 ( 2018 ) - 5.6" - 149.2 x 70.6 x 8.4 mm
нов дизайн - Asus Zenfone 5 ZE620KL - 6.2" - 153 x 75.7 x 7.9 mm
Ако пропорциите се запазят, то един C9 Pro (2018-9) при нов дезайн би имал същите си размери но ще е 7" :)
Смартфоните почнаха да стават почти безрамкови, екраните се увеличават, размерите запазват.
Пример с генарации телефони в средния клас:
стар дизайн - Samsung Galaxy C9 Pro ( 2016 ) - 6.0" - 162.9 x 80.7 x 6.9 mm
стар дизайн - Samsung Galaxy A8 ( 2018 ) - 5.6" - 149.2 x 70.6 x 8.4 mm
нов дизайн - Asus Zenfone 5 ZE620KL - 6.2" - 153 x 75.7 x 7.9 mm
Ако пропорциите се запазят, то един C9 Pro (2018-9) при нов дезайн би имал същите си размери но ще е 7" :)
Мисълта ми беше, че за 2 години даваш над 2000лв за план и телефон, а 50-100лв те спират да си вземеш нещо което наистина ти харесва.
Иначе е супер, че си намерил план, който ти харесва и можеш да си го позволиш :)
Иначе е супер, че си намерил план, който ти харесва и можеш да си го позволиш :)
Аб.план никога не съм го смятал за разход. Това е част от консумативите които всички плащаме и нищо повече. Плюс това винаги съм смятал субсидията, (а тя не е малка при големите планове) на един флагман, като спестени пари от таксите. (yes)
50-100 кинта не ме спират, но мисля, че вече не заслужават по 1200-1300 лв при условие, че не предлагат нищо чак толкова различно от предишните модели. До 1000 лв за освежен флагман са ОК, но повече - не!
50-100 кинта не ме спират, но мисля, че вече не заслужават по 1200-1300 лв при условие, че не предлагат нищо чак толкова различно от предишните модели. До 1000 лв за освежен флагман са ОК, но повече - не!
Samsung GALAXY S22 Ultra