U12+ ще е единственият флагман на HTC през тази година
U12+ ще е единственият флагман на HTC през тази година
Ако това е вярно с цената, този телефон също влиза в списъка ми с желани модели от оператор.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: U12+ ще е единственият флагман на HTC през тази година
Е на колко по ниска цена ще е този от деветката,може би с 70-80лв,пак си е доста скъп.Братовчеда си поръчал от Ebay Англия Oneplus t5 8gb,128gb snapdragon 835 за 360 паунда и е възхитен.
Като преди това беше Фен на Айфон,имаше шестицата.
Като преди това беше Фен на Айфон,имаше шестицата.
Re: Re: U12+ ще е единственият флагман на HTC през тази година
O+5T е хубав телефон, но държа на двете години гаранция. Гледах го в алито, че ще ми излезе около 950 лв с доставката дотук, но пак държа на гаранцията. HTC вадят супер телефони, и ако го докарат до 1000-1050 лв с план Смарт Ю, ще го грабна. (yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Re: U12+ ще е единственият флагман на HTC през тази година
Със този план може и да го пуснат на тази цена.
Дори и в USA да го пуснат на 650-680$, тук нашите оператори веднага на 1500лв. Дори и със план едва ли ще падне под 1200лв. А няма спор, че HTC са далеч по качествени и надеждни. Не само характеристики на хартия.
В Европа тея суми са в ерво...
С9+ със Смарт Ю излиза на 1170 лв. Ако Ю12+ със същия план го пуснат до 1050 лв., ще го взема. Иначе до 1000 лв. е и новият XZ2, Mate 10 Pro, S8+, XZ Premium (той даже е на 600). Така че има избор. За мен всички са отлични предложения.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Винаги ми е било интересно защо човек дава по 50лв на месец за план, дава 1000лв за телефон, но ако не му падне телефона с 100лв няма да си го вземе... :D
Re: Re: Re: U12+ ще е единственият флагман на HTC през тази година
Забравяш и за още един тазгодишен трепач - Asus Zenfone 5 ;)
Много се дразня, че избора при по-компактните топ смартфони много се свива. Сега и HTC са решили да пуснат само големия си модел. И защо така бе хора, има достатъчно пазар и за по-нормални телефони, не в нужно всички да бълват само лопати. :|