Услугата MixRadio вече е достъпна за Android и iOS
Re: Re: Re: Услугата MixRadio вече е достъпна за Android и iOS
В България съм. Акаунта ми е на САЩ (MS акаунта) ако това има значение. Пускам си Vpn-а на телефона, избирам сървъра да е от САЩ и всичко си е 6 :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Услугата MixRadio вече е достъпна за Android и iOS
За съжаление от коментарите в xda се вижда, че този метод не работи на Андроид телефон. Програмата е много добра, но какво да се прави...
Re: Re: Re: Re: Re: Услугата MixRadio вече е достъпна за Android и iOS
Щом пък са си направили толкова труд да ме ограничават да ги ползвам, хич и няма да ги ползвам...
Има достатъчно добри приложения за музика, като почнем със Spotify, Deezer, TuneIn и т.н, и т.н...
Има достатъчно добри приложения за музика, като почнем със Spotify, Deezer, TuneIn и т.н, и т.н...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Услугата MixRadio вече е достъпна за Android и iOS
Слагате си браузър като Exsoul, избирате user agent iPad и си слушате канали, плейлисти от YouTube - доказано най-богатият и ценен архив. Всички тези услуги са добри, но сериозен недостатък им е, че са "изцяло лицензионни и законни". А често минава време, докато даден хит бъде издаден официално, други пък се издават за определени територии на света, трети пък (като част от българските музикални компании) не си правят труда да качват своята продукция по тези платформи, защото не са много популярни. Аз съм абонат на Google Play Music, и за съжаление не го ползвам толкова често колкото YouTube именно поради горните причини. Между другото радиото и плейлистите са в основата на Google Play Music и който може да отдели 8 лева месечно ще забрави за всякакви алтернативи. Доказано най-добрата автоматизирана система за създаване на радиа и плейлисти имат.