Устройствата с iPhone OS 3.0 загряват прекалено при работа
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Re: iPhone OS 3.0 загрява при работа
MaxMaraa е жената във този форум която е изпробвала почти всички смартове и знае за какво става дума и не трябва да я подценявате защото 90% от вас не знаят това което тя може и знае в мобилните технологии.По темата,че Iphone загрява с OS3 според мен не е вярно.Аз имам Iphone 3GS 32 Gigabyte White и още един бял Iphone 3G 16 Gigabyte и смятам,че ако правеше такива проблеми щях да разбера като го ползвам или най-малко щеше да си промени цвета.Загряването при 3G идва предимно от Jailbreak нати телефони.Една от причините според мен е,че инсталират Software от Cydia който е написан от разни developery и не е портнат както трябва и по този начин харчи повече ресурси на процесора,а той пък ток от батерията и тя се нагрява.Другият Iphone 3GS още не е Jailbreaknat и ако наистина някой от апаратите загряват то ще е от ОС карим,че не ми се вярва защото аз нямам такива проблеми,а и повечето ми приятели са с него и не са споменавали за подобно нещо.Загряване винаги има и това е нормално,но е в рамките.Според ме това са пак някакви митове с цел Заблуждаване на купувача към даден продукт за да си купи друг от конкуренцията.
-
- Регистриран: 18 сеп 2006, 18:07
Re: iPhone OS 3.0 загрява при работа
"На кой телефон браузъра има флаш? :))
"
На почти всеки с WinMobile може да се сложи.
"
На почти всеки с WinMobile може да се сложи.