Утре започва работа първият магазин M-Tel Experience Store
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: Утре започва работа първият магазин M-Tel Experience Store
Ок, дано скоро има и PS Vita, че много ми се ще да я разцъкам :) Пък който дойде, добре ще е дошъл.
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Абе все плювате по Мтел, но аз съм по-доволна от тях, отколкото от глобул. Иначе идеята с магазина е много добра. (yes)
Обикновено увяхват със знанията, на въпроса какви бандове (честоти) поддържа за 2G/3G (2,5/,75 3,5G). Ако мобилтел пръкнат във Варна такъв, лично ще проверя нивото компетентност. Ще почнем с лесен въпрос - на някой от топ телефоните - каква е максималната скорост на запис на паметта или ако е ноутбуук - на каква честота работи RAM-а. В повечето магазини за компютри знаят каква на каква честота им бичи рама, кеша на процесора, вида връзка на хард диска, само по операторските си нямат на идея. Дано мобилтел ES да са малко по - професионалисти.
Тези неща винаги е най-разумно човек предварително да си ги проучва из интернет, а за тест само да ходи да види реално как се държи устройството, и въобще за всичко онова, което няма как да се разбере от сухи цифри само.:)
Какво по хубаво. Отиваш, разцъкваш, купуваш от друг магазин. Важно е авантата.
По принцип в Германия е така. Отиваш, цъкаш или пробваш и после поръчваш от нета :)
Ще има ли награди по случай откриването? Би тярбвало да има, нали?
Ако има съм там.
Ако има съм там.
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Браво на мтел. Както винаги едни гърди пред другите.
Идеята е страхотна, дано и изпълнението да е на ниво! Поне от снимките изглежда така. Честито на всички запалени по тези играчки!
Относно компетентността на работещите там - мисля, че нито един от изброените от [b]@vladovn[/b] въпроси не е важен и няма нужда да се знаят на изуст технически характеристики, които могат да бъдат проверени на много други места. Не затова човек, които знае какво значат ще посети такъв магазин. А този който не знае, няма и да пита за тях.
Много по-важно е консултантите там да имат познания за развитието на мобилните технологии, новите тенденции, да са се докосвали до показаните устройства, да знаят за очакваните такива, да могат да посъветват дали една или друга екстра върши работа, да могат да оценят човека срещу тях и ТЕ да му зададат правилните въпроси за да разберат нуждите му и да предложат варианти на устройства И УСЛУГИ отговарящи на тях.
Със сигурност ше мина да разгледам, и дано скоро да може да се пипне Vita-та там! :P
Относно компетентността на работещите там - мисля, че нито един от изброените от [b]@vladovn[/b] въпроси не е важен и няма нужда да се знаят на изуст технически характеристики, които могат да бъдат проверени на много други места. Не затова човек, които знае какво значат ще посети такъв магазин. А този който не знае, няма и да пита за тях.
Много по-важно е консултантите там да имат познания за развитието на мобилните технологии, новите тенденции, да са се докосвали до показаните устройства, да знаят за очакваните такива, да могат да посъветват дали една или друга екстра върши работа, да могат да оценят човека срещу тях и ТЕ да му зададат правилните въпроси за да разберат нуждите му и да предложат варианти на устройства И УСЛУГИ отговарящи на тях.
Със сигурност ше мина да разгледам, и дано скоро да може да се пипне Vita-та там! :P
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Много ме е интересно как за теб тези въпроси са лесни?
Ме ме засяга да ми кажат например трансформърса им в крайна сметка има ли слот за сим карта или не.Или как да си направят настройките за нета на новия смартфон.А не разни техническо-маниашки подробности които 90% от клиентите изобщо не ги интересуват.
Ме ме засяга да ми кажат например трансформърса им в крайна сметка има ли слот за сим карта или не.Или как да си направят настройките за нета на новия смартфон.А не разни техническо-маниашки подробности които 90% от клиентите изобщо не ги интересуват.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport