Утре започва работа първият магазин M-Tel Experience Store
Re: Утре започва работа първият магазин M-Tel Experience Store
'що не сте качили клипа с оня гологлавия къде рекламира магазина? Толкова е...трогателно :D
След вчерашното посещение на MTel ES(благодаря [b]@Crazy Heart![/b]) мога да кажа, че това е нещо уникално за България! И причините са няколко:
1. Най-важно! - [b]Хората![/b] - консултантите там наистина се наслаждават на играчките до които имат достъп, готови са да помогнат при колебания със съвет или просто мнение, ще загубят 2 часа само за вас, за да сравните 10 устройства и изберете това което наистина ще ви пасне.
2. Възможността да се докоснеш до всичко, да го пробваш съвсем реално и на спокойствие.
3. Обстановката и атмосферата - изключително приятна и неангажираща, не забелязваш кога са минали 2 часа.
Всеки любител на високотехнологичните играчки ще се почувства у дома си в [b]MTel ES[/b]!!!
PS. Дано подобни места да стават все повече!
1. Най-важно! - [b]Хората![/b] - консултантите там наистина се наслаждават на играчките до които имат достъп, готови са да помогнат при колебания със съвет или просто мнение, ще загубят 2 часа само за вас, за да сравните 10 устройства и изберете това което наистина ще ви пасне.
2. Възможността да се докоснеш до всичко, да го пробваш съвсем реално и на спокойствие.
3. Обстановката и атмосферата - изключително приятна и неангажираща, не забелязваш кога са минали 2 часа.
Всеки любител на високотехнологичните играчки ще се почувства у дома си в [b]MTel ES[/b]!!!
PS. Дано подобни места да стават все повече!
Забрави да кажеш, че и св*рка ще ти направят само и само да ти пробутат продукт на 1000% надценка който в интернет е много по-евтин. :)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Хахах, ами да, яд те е че ти сам трябва да си правиш хахах :D
-
[Quote]След вчерашното посещение на MTel ES(благодаря @Crazy Heart!) мога да кажа, че това е нещо уникално за България! И причините са няколко:
1. Най-важно! - Хората! - консултантите там наистина се наслаждават на играчките до които имат достъп, готови са да помогнат при колебания със съвет или просто мнение, ще загубят 2 часа само за вас, за да сравните 10 устройства и изберете това което наистина ще ви пасне.
Всеки любител на високотехнологичните играчки ще се почувства у дома си в MTel ES!!!
PS. Дано подобни места да стават все повече![/Quote]
Радвам се, че ти хареса, и на мен ми (за първи път го посетих).
Смятам регулярно да събирам хора от форума там, и да си правим такива дискусии на живо :) Беше страхотно :)
1. Най-важно! - Хората! - консултантите там наистина се наслаждават на играчките до които имат достъп, готови са да помогнат при колебания със съвет или просто мнение, ще загубят 2 часа само за вас, за да сравните 10 устройства и изберете това което наистина ще ви пасне.
Всеки любител на високотехнологичните играчки ще се почувства у дома си в MTel ES!!!
PS. Дано подобни места да стават все повече![/Quote]
Радвам се, че ти хареса, и на мен ми (за първи път го посетих).
Смятам регулярно да събирам хора от форума там, и да си правим такива дискусии на живо :) Беше страхотно :)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Зети да не се е преместил да работи там че е толкова въодушевен?;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
Хаха, имаше среща на форума братко :)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Хайде бе Олег много добре знам 2 мейла ми прати.Ама защо освен теб и Зети никой друг от нашите форумци не е споменал да е ходил на срещата?А минаха 2 дена вече.Май е била среща на служителите само...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
-
Тоест ако ти беше дошъл Ангеле, щеше да си служител :D хахах.
На предната среща само 4 души дойдоха, а бях поканил 10 :) Онзи ден дойдоха само 3ма души, но беше много-интересно.
Яд ме е че, този път Emuhead и geleto не дойдоха, страшни пичове са и на живо (но не са служители) :)
Ти си добре дошъл когато кажеш :)
На предната среща само 4 души дойдоха, а бях поканил 10 :) Онзи ден дойдоха само 3ма души, но беше много-интересно.
Яд ме е че, този път Emuhead и geleto не дойдоха, страшни пичове са и на живо (но не са служители) :)
Ти си добре дошъл когато кажеш :)
Опитали се да копират Епъл, да не се стигне до съд после. ;)
Много тясно в тоя магазин, трябваше да е така, ама с тия страри сгради:
Много тясно в тоя магазин, трябваше да е така, ама с тия страри сгради: