Възкресяването на Nokia 3310 може да засенчи другите премиери на мобилния конгрес
Възкресяването на Nokia 3310 може да засенчи другите премиери на мобилния конгрес
Половината статия няма нищо общо с новината, можехте прогнозите за бъдещето да ги отделите в друга публикация.
Re: Възкресяването на Nokia 3310 може да засенчи другите премиери на мобилния конгрес
Истината е, че и за мен това е телефона от HMD, който ми е най-интересно да видя. Нищо повече от любопитвство, определено не бих си го купил, но все пак емблематичния модел поражда интерес.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Възкресяването на Nokia 3310 може да засенчи другите премиери на мобилния конгрес
Разбира се, че ще ги засенчи.
Спомням си колко силно желаех този телефон, но нямах средства. После се сдобих с една нокиа 8310 втора употреба. А може да е било и 5-та употреба, на кой ли му пукаше.
Спомням си колко силно желаех този телефон, но нямах средства. После се сдобих с една нокиа 8310 втора употреба. А може да е било и 5-та употреба, на кой ли му пукаше.
Re: Възкресяването на Nokia 3310 може да засенчи другите премиери на мобилния конгрес
За Вас не знам, но на мен ми писна от смартфоните, и почти непрекъснатото "наливане" на пари в тях.И сега си ползвам за втори тел. една 3310,която ми доставя по-голямо удоволствие от смартфоните. Иначе смартфона може да е наистина добър помощник. Ама според мен да даваш луди пари за смартове, за да ровиш във фейса, да пишеш в Вайбър и т.н. си е простотия.
Re: Re: Re: Възкресяването на Nokia 3310 може да засенчи другите премиери на мобилния конгрес
HMD много добре си играе картите, да използва бранда и имената на емблематични модели от миналото, за да привлече интерес и потребителите все повече да ги асоциират с Нокиа. То на практика това ще най-близкото до истинска Нокиа, защото HMD купиха от Майкрософт точно поразделението за обикновени телефони на Нокиа.
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Може би :)
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
-
- Регистриран: 29 яну 2010, 11:35
;)[B]3310 Windows Edition[/B]:D
Re: Re: Възкресяването на Nokia 3310 може да засенчи другите премиери на мобилния конгрес
Не съм съгласен с board.
Колеги, искам да ви обърна внимание, че HMD не са купували нищо от никого. HMD е джойнтвенчър между Microsoft, Nokia и Foxconn и досега правят изключително малко за възвръщане на позициите на мобилния пазар, които брандът "Nokia" имаше преди години. Следващата година, когато излязат отчетите, ще стане ясно дали телефоните с логото "Nokia" ще съществуват. До днешна дата не виждам основание.
Колеги, искам да ви обърна внимание, че HMD не са купували нищо от никого. HMD е джойнтвенчър между Microsoft, Nokia и Foxconn и досега правят изключително малко за възвръщане на позициите на мобилния пазар, които брандът "Nokia" имаше преди години. Следващата година, когато излязат отчетите, ще стане ясно дали телефоните с логото "Nokia" ще съществуват. До днешна дата не виждам основание.