След ъпдейт телефона ми 7 Плюс работи една идея по-бързо но, се получи един гаден ефект с избледняване на цветовете.
След проучване по форуми, се оказа, че е масов проблем и не само при 7ци. Дори Хсове, 6ците и т.н. са засегнати. Засега Епъл съветват да си направиш фул рестор на телефона.
Който му е интересно да напише в чичо следното:
"iOS 12 colors washing out"
Пробвах всички предложения дадени от потребители по чужди форуми, но при мен разликата все още си е доловима спрямо 11.4.
Много прецакан се чувствам.(no)
Вече можете да изтеглите iOS 12
Re: Re: Re: Вече можете да изтеглите iOS 12
За щастие даунгрейда към 11.4.1 е възможен поне засега.
Оправих цветовете си и отново щастлив(whistle)
След няколко седмичната употреба на иОС 12, за мен лично освен минималното подобрение в бързината на някои процеси не забелязах друга съществена положителна промяна.
НО този очебиен проблем с цветовете на дисплея ме издразни супер много. Дори за момент си мислех дали да не го продам. Може би е търсен ефект..... Все пак новите им модели са с амолед..... 8)
Оправих цветовете си и отново щастлив(whistle)
След няколко седмичната употреба на иОС 12, за мен лично освен минималното подобрение в бързината на някои процеси не забелязах друга съществена положителна промяна.
НО този очебиен проблем с цветовете на дисплея ме издразни супер много. Дори за момент си мислех дали да не го продам. Може би е търсен ефект..... Все пак новите им модели са с амолед..... 8)