Вече можете да направите предварителна поръчка за iPhone X
Вече можете да направите предварителна поръчка за iPhone X
Умрял съм за нахапаната ябълка, чийто нов модел презентира екстри, стандартни за lumia модел 2015 г, (woo)(no)(no)
OnePlus 11
Re: Вече можете да направите предварителна поръчка за iPhone X
Пич,уникалната ти лумия умря.Никой не я купува.Що така бе?Па гледам всеки втори с ябълка.
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
Re: Вече можете да направите предварителна поръчка за iPhone X
[Quote]Умрял съм за нахапаната ябълка[/Quote]
Тоя път [B]нахапаният е ЕКРАНЪТ[/B]. Непрекъснато ще ти се струва, че нещо ти пречи да видиш кво става горе и ти прикрива погледа.
Сигурен съм че маняците ще обръщат екрана на 180 градуса за да остане нахапаната част долу, и с нетърпение ще чакат момента да се оттърват от нахапания екран, а след това епъл тихичко ще пусне една тъничка пръдня че е възможно нахапаният екран да не е бил най-удачното решение за техния уникален amazing телефон.
Тоя път [B]нахапаният е ЕКРАНЪТ[/B]. Непрекъснато ще ти се струва, че нещо ти пречи да видиш кво става горе и ти прикрива погледа.
Сигурен съм че маняците ще обръщат екрана на 180 градуса за да остане нахапаната част долу, и с нетърпение ще чакат момента да се оттърват от нахапания екран, а след това епъл тихичко ще пусне една тъничка пръдня че е възможно нахапаният екран да не е бил най-удачното решение за техния уникален amazing телефон.
Re: Re: Вече можете да направите предварителна поръчка за iPhone X
Може да е умряла, но това не променя факта, че айфона въвежда отключване на телефона с поглед, цели 2 години след Лумиа. И сега ви го продава като мега-революцията, и такива като теб се връзват, че и всеки втори. :D
Re: Re: Вече можете да направите предварителна поръчка за iPhone X
Още не е умряла и както се казва не плачи на чужд гроб щото не се знае от коя страна е оная работа на мъртвеца :P
Иначе за уникалните 3GB RAM и 64 GB storage 1600 лв, без физически бутон на лицевата страна и колко мегапиксела викаш е основната камера, и това през 2017 г?
Иначе за уникалните 3GB RAM и 64 GB storage 1600 лв, без физически бутон на лицевата страна и колко мегапиксела викаш е основната камера, и това през 2017 г?
OnePlus 11
Re: Re: Re: Вече можете да направите предварителна поръчка за iPhone X
Да не говорим за "иновацията" безжично зареждане, която аз имах през далечната 2012 година с Lumia 920.
Re: Re: Re: Re: Вече можете да направите предварителна поръчка за iPhone X
И за 9$ от aliexpress 32GB mini SD и каква стана тя, че и ако се замисля май почукването по екрана за отключване рекламираха, като новаторство :D
OnePlus 11
Re: Re: Re: Вече можете да направите предварителна поръчка за iPhone X
С тия антикварни сантименти... преди анонса на Х никой от 4мата потребители на лумия изобщо не ползваха тая функция понеже не работи като хората. Ако този телефон и великите му супердупер технологии ставаха за нещо нямаше да си замине.
Според мен лумиите или мумиите по-скоро се опитваха да са натъпкани с екстри, които обаче накрая не бачкаха както трябва.
Според мен лумиите или мумиите по-скоро се опитваха да са натъпкани с екстри, които обаче накрая не бачкаха както трябва.
Re: Re: Re: Re: Вече можете да направите предварителна поръчка за iPhone X
Пич, тая екстра си я ползвам откакто съм си купил телефона и работи прекрасно. И за времето си телефона наистина има супер дупер технологии, но не заради тях умря, а заради скапаната поддръжка на софтуера от страна на Microsoft. Личи си, кой не е ползвал лумиа.
Re: Re: Re: Re: Re: Вече можете да направите предварителна поръчка за iPhone X
И за съжаление, куц маркетинг, въпреки напъните в последния Терминатор, нещо тотално сбъркаха стратегията. Откъм хардуер бяха привлякли HTC, Alcatel и HP, последните имат лъскав модел Elite3 с B&O звук, които за мен са на друга планета в аудио-видеото.
OnePlus 11