Вече можете да поръчате Samsung Galaxy Z Flip в три нови цвята и с 5G

dani1974
Регистриран: 16 ное 2019, 14:08

Мнение от dani1974 » 17 фев 2021, 13:24

Кой ще даде пари за това недоразумение, при ниски температури се отлепва екрана и се напуква на скъвката, вече има няколко случия в Северна Америка и Европа, където температура е постоянно под нулата

tixo
Регистриран: 22 мар 2020, 10:20

Мнение от tixo » 17 фев 2021, 19:07

аз не разбирам какъв човек трябва да си да си купиш такъв телефон ... скъп, и нищо не допринася на масата в сравнение с другите "нормални" телефони. Тия флип, флоп, фолд ... боклуците гаси хората как им ги пробутват като премиум ... те МАСА боклук...

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Re: Вече можете да поръчате Samsung Galaxy Z Flip в три нови цвята и с 5G

Мнение от radko89 » 17 фев 2021, 21:01

Явно е трудно за някои хора да разберат, че нещо, което не им харесва може да се хареса на някой друг.. още по-лошо - защото вие не го харесвате всеки друг който го хареса е нечовек.. :ugeek:

tixo

Мнение от tixo » 17 фев 2021, 21:22

Не колега radko89 ... не е въобще трудно. Просто има хора които разбират от техника и какво предлага техниката и могат да преценят и разграничат между това когато някой ти предлага боклук за много пари и когато някой ти предлага нещо много хубаво за много пари. Явно не си на ти и виждаш само отгоре опаковката и тренда.

Legolaself01
Регистриран: 16 май 2018, 17:28

Мнение от Legolaself01 » 17 фев 2021, 21:59

Телефона е за хора, на които им писна едно и също.
Аз например тези дни си купих две нокии 6600, една 7200 и една 7280. В супер външно състояние. Поръчал съм им батерии. 6600 я имах някога а другите исках да ги имам.
Сега търся и някой други модели.

arakchiev
Регистриран: 01 мар 2014, 11:45

Мнение от arakchiev » 18 фев 2021, 11:12

Видях наскоро Flip на няколко месеца... на нищо не приличаше екрана по средата, нагънат като найлонова торбичка. Добра идея, но кофти продукт, според мен.

Потребителски аватар
radko89

Мнение от radko89 » 18 фев 2021, 11:42

tixo написа:
17 фев 2021, 21:22
Не колега radko89 ... не е въобще трудно. Просто има хора които разбират от техника и какво предлага техниката и могат да преценят и разграничат между това когато някой ти предлага боклук за много пари и когато някой ти предлага нещо много хубаво за много пари. Явно не си на ти и виждаш само отгоре опаковката и тренда.
Въпросът е, че никой не предалага на теб конкретно този “боклук”.
Предлагат го на когото има интерес.
Аз не казвам, че ми харесва или не или че съм на ти или не с техника. Говоря генерално.
Без значение дали човек разбира от нещо той има право да харесва или не. Не виждам какъв е проблемът в това.
Има си пазар, който се саморегулира - ако не се купува се спира производството. Като не ти харесва не купуваш. Въпросът е защо трябва да казваш дали друг трябва да го харесва или не и да слагаш етикети на тези хора, които го харесват... :x

tixo

Мнение от tixo » 18 фев 2021, 14:52

Колега radko89, никъде в мой коментар не съм написал, че не може да ти харесва. Всеки има странен кинк. Но както на хората може да им харесва, така аз мога да им се чудя що за човек трябва да си за да си го купиш тоя боклик (и това идва от човек който ползва самсунг, не съм хейтър или нещо, и телефона ми е доста скъпичак, смисъл разбирам като искаш да си купиш нещо хубаво и скъпо). Но както вече споменах има разлика между хубаво и скъпи и между боклук и СУПЕР СКЪПО без причина. Хората са като овцете, някой като ги поведе и айдеееее всички сме там без да се питаме защо ни е тоя боклук, с какво допринася тоя боклук за нашия живот или в сравнение с другия ни телефон който ползваме и т.н.

Потребителски аватар
radko89

Мнение от radko89 » 18 фев 2021, 16:10

Ок, но има един куп ревюта, в които казват, че това е доста добър, интересен и красив телефон:

Има и още куп други, нооо... В крайна сметка според мен си предубеден и това е.. Ако си ползвал - разбирам, но..

Отговори