Вероятна снимка на iPhone 5 показва по-тънък корпус
Вероятна снимка на iPhone 5 показва по-тънък корпус
Ако това е следващия айфон то дисплея му остава непроменен като големина.(no)
Re: Вероятна снимка на iPhone 5 показва по-тънък корпус
За съжаление :|
- Нормално е за тази марка :D
Не знам как очаквате по-голям дисплей, когато представиха RD преди година. Кой човек, познаващ марката, би си казал, че сега ще излезе по-голям? Разбира се, има и такъв шанс, но той е много, ама много малък.
Ето я снимката на новия айфон.
Забележете, че гърбът му е със същата форма като онези калъфите, за които писахте статия.
Забележете, че гърбът му е със същата форма като онези калъфите, за които писахте статия.
Според мен този път ще има няколко модела (2-3 max) с различен ценови клас. Не се изключва един от тях да е с по-голям екран :).
Не е ли по-съществено в случея, че "iPhone 4 e прекалено бавен в сравнение с iPhone 5"?
За мен това е новината, а не размера на дисплея, който си е прекрасно оптимизиран големина-качество.
За мен това е новината, а не размера на дисплея, който си е прекрасно оптимизиран големина-качество.
[Quote]В интерес на истината телефонът на новата снимка прилича на въпросните снимки, но изглежда много по-изпипан, което потвърждава теорията, че китайците са успели да изкопират телефона на Apple, преди още да го видим. [/Quote]
Уникално, много се оптимизират китайците. Пускат ментетата преди оригиналите вече :)
Уникално, много се оптимизират китайците. Пускат ментетата преди оригиналите вече :)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17