Весели празници от Mobile Bulgaria
Весели празници от Mobile Bulgaria
Здраве и много успехи на целия екип!
-
- Регистриран: 17 яну 2012, 12:13
Re: Весели празници от Mobile Bulgaria
Весели празници на всички!
И от мен весели празници! Каква ще е следващата промяна? Очаквам с нетърпение да видя:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Хубав сайт , с премерени и кратки новини . Среда в която няма крайности и грубо налагане на цензура . Първият сайт от който аз поне започнах да се информирам за мобилните технологии . Чрез борсата в сайта си купих и продадох няколко телефона ( всички с марката Нокиа) . За мен този сайт е поредното доказателство , че ако на нас българите ни се даде свобода на действие , без глупави и непремерени регулации и лицензирания , без изкривяване на конкуренцията , ние създаваме продукт който е над средното световно равнище ( това е точна дума , заимствана от клишираният и лишен от съдържание комунистически лозунг от 80-те години).
Благодаря на екипа на сайта , на неговите собственици и създатели , за информацията и услугите които ми предоставихте през изминалите 10 години , дано Ви има още дълги години !
Благодаря на екипа на сайта , на неговите собственици и създатели , за информацията и услугите които ми предоставихте през изминалите 10 години , дано Ви има още дълги години !
Весели празници на всички нормални хора (тук не визирам фенове на Apple, на тях им пожелавам Apple да ги тролват още дълго време), които не подгъзуват на марки в мобилните технологии. Бъдете живи и здрави. :)
Re: Re: Весели празници от Mobile Bulgaria
Весело изкарване на почивните дни !
Благодаря на всички от сайта !
От здраве и благодат да се не отървате !
Благодарение на вас и другите технически сайтове на дърти години се научих да преинсталирам уиндоус , някой андроиди и руут също !
(beer)
Благодаря на всички от сайта !
От здраве и благодат да се не отървате !
Благодарение на вас и другите технически сайтове на дърти години се научих да преинсталирам уиндоус , някой андроиди и руут също !
(beer)
Re: Re: Re: Весели празници от Mobile Bulgaria
Макар да не празнувам Коледа, весели празници и от мен! Живи и здрави! (beer(yes)