VIVACOM намалява цените за мобилен интернет за целия срок на договора

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

VIVACOM намалява цените за мобилен интернет за целия срок на договора

Мнение от Sage » 31 юли 2012, 13:25

[Quote]... Според последните официални данни, телекомът продължава да държи първенството за най-добра 3G мрежа в България с 98.5% покритие на населението и 91.1% от територията на страната и скорости в мрежата от 14.4 Mbps за сваляне и 5.74 Mbps за качване на данни. [B]Достигането на 5.74 Mbps при upload стана възможно след последните [i]подобрения на мрежата[/i][/B] и позволява на крайния потребител да изпраща и споделя бързо съдържание, включително големи мултимедийни файлове.

Според независимо социологическо проучване, публикувано в средата на тази година, [B]VIVACOM е и с най-голям брой потребители на 3G-мобилни интернет карти[/B] и е най-разпознаваема сред клиентите на този вид услуги.

Двойно по-ниските цени на пакетите за мобилен интернет са валидни [B]до 15 септември[/B] 2012 г. както за нови, така и за настоящи клиенти на телекома, които имат желание да преподпишат договорите си с по-атрактивните условия.[/Quote]http://www.vivacom.bg/bg/residential/about_us/press_releases/2012/dvojno_po_niski_ceni_za_mobilen_internet_ot_vivacom_za_celiq_srok_na_dogovora

Ето, че бързият uplink стана и официален, няма как да го крият вече :)
А на който му трябва хубав, бърз и евтин интернет - да действа до средата на септември (yes)

the_boh
Регистриран: 11 май 2006, 08:19

Re: VIVACOM намалява цените за мобилен интернет за целия срок на догов

Мнение от the_boh » 31 юли 2012, 14:17

Браво най накрая да се раздвижи пазара за мобилен интернет , чудя се колко ли още време ще отнеме да не е ограничен и в скоростта.... :P

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 31 юли 2012, 14:32

Няма как да не е ограничен в скоростта.

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 31 юли 2012, 16:27

[Quote]VIVACOM посочва, че предложението е следствие от увеличеното търсене на мобилен интернет - за първите шест месеца на 2012 г. потребителите на мобилни данни са с близо 150% повече спрямо първата половина на миналата година.[/Quote]
Брави на Виваком, страхотна оферта (yes) Личи си, че мислят за клиентите си, а не само как да им измъкнат повече пари от джобовете, както някои други компании! А и видно от статистиката, клиентите оценяват много добре политиката за достъпен мобилен нет! Трябва да се отбележи и че въпреки някои прогнози на скептични потребители на другите мобилни оператори, Виваком остава единствения мобилен оператор, където след изчерпването на бързите МБ, скороста спада на 128 к, което е напълно достатъчно за браузване на нормални интернет страници дори и на компютър, както и за разговори през скайп и Viber!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 31 юли 2012, 20:45

Едно голямо браво и от мен, личи си кой прави бизнес по европейски а не по бай ганьовски!;)Сега ще преподписвам договора си за мобилен нет към Вива и, ще си взема малкия таблет на Самсунг.:P
Samsung GALAXY S22 Ultra

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 31 юли 2012, 20:48

Защо не си поръчаш да ти донесат от щатите или Англия новия таблет на Гугъл, страшен е!! Лично мен много ме кефи и сега издирвам кой да ми го донесе от щатите. Той няма 3Г модул, който би го оскъпил сериозно, но ще може да се свърже с 3Г флашка за мобилен нет през USB входа, както почти всички китайски таблети.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 31 юли 2012, 20:53

Единия ми браточед е в щатите, но като го помолих започна да се измъква, че имал много работа и няма време така, че ще си задоволя с това, което има в БГ. Надявах се от Вива да го пуснат, но като е за щатския пазар сигурно скоро няма да му се радваме и тук. Ама и този 7.7 инчов СГ не е лош.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Dragomaneca
Регистриран: 05 юли 2012, 13:20

Мнение от Dragomaneca » 01 авг 2012, 11:03

Наистина е много хубаво, че се раздвижи пазра на мобилен нет, но на много места не мисля, че обявените скорости съвпадат с това, което ни казва Виваком.

D_Pasarela
Регистриран: 29 юни 2012, 14:42

Мнение от D_Pasarela » 01 авг 2012, 11:52

На много места на Виваком покритието е много условно и понякога го няма. Не знам как го твърдят това постоянно.

Отговори