VIVACOM обещава революционен мобилен план
Re: VIVACOM обещава революционен мобилен план
И аз бих бил ОК! ако мога всеки месец да спирам и пускам пакети.
Преди 2-3 месеца бях питал в техен магазин за дейта пакет, но се оказа, че го пускаш с годишен договор.
Преди 2-3 месеца бях питал в техен магазин за дейта пакет, но се оказа, че го пускаш с годишен договор.
Ами явно при другите оператори не работят такива гениални мениджъри, които една седмица проглушават света какъв революционен план щели да представят :D
[Quote]А това че няма договор ако не вземеш телефон си е направо супер....аи ако може по всяко време да спираш и пускаш пакети....е наистина е супер[/Quote]
Мисля си, че ако нямаш срочен договор ще може да сменяш пакетите често - да кажем на три месеца или да се откажеш по всяко време.
Мисля си, че ако нямаш срочен договор ще може да сменяш пакетите често - да кажем на три месеца или да се откажеш по всяко време.
Да, някой оператори пуснаха слуховете, преди седмица, че ще имат нови планове, но ще ги представят "[B]през есента[/B]".
Това за договора и дейта-пакета не е вярно. Ако искаш с договор, ако неискаш без. В единия случай просто плзваш намаление на цената.
Новият план "Кръгла нула" ли ще се казва? Защото няма нищо - няма срочен договор, няма такса, няма включени услуги, няма и евтини телефончета :D
[Quote]Защото няма нищо - няма срочен договор, няма такса, няма включени услуги, няма и евтини телефончета :D [/Quote]
Точно копие на плана на o2, който се казва така-о2 нула :)
Точно копие на плана на o2, който се казва така-о2 нула :)
@Воден-дух
Да не си на процент пропорционален на мненията ти стил анти-Виваком ? Ако е така те разбирам, ако не, просто изчакай да видим финалната оферта на компанията и стига спами :) Последната страница ако се загледаш на всеки 2 мнения има 1 твое и то безмислено. ;)
Да не си на процент пропорционален на мненията ти стил анти-Виваком ? Ако е така те разбирам, ако не, просто изчакай да видим финалната оферта на компанията и стига спами :) Последната страница ако се загледаш на всеки 2 мнения има 1 твое и то безмислено. ;)
Re: Повече инфо
http://www.nixanbal.com/vivacom-%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%84%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD-%D1%82%D0%B8%D0%BF-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D0%B8-%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B0
Re: Повече инфо
Абе, общо взето, първият европейски план у нас, който е буквално взет 1:1 от западните държави :)