VIVACOM обещава революционен мобилен план
Re: Повече инфо
Аз като абонат на уникол не мога да споделя радостта ви. Като изключим това, че няма договор, което за мен е "революционно", другото не е нищо особено. За 10лв.при уникол-а имам 30мин. към други и 270мин. към вива(вярно разделени, но все пак) и 10МВ нет. Тук за 10лв. ще получа 30+150 НО, ако сложа нет + 4лв. още и става 14лв. Същото е и при уникол М, че даже и по-лошо. За 20лв. имам 75други.+ 675вива + 25нет. Тук при тези пакети ще е 60 + 450 + 50МВ. Губя мин., но печеля повече МВ нет. Може и да греша, но на първо четене това сметнах...
Революционен означава нещо, което никой досега у нас не е предлагал и няма скоро да предложи - в началото на темата обясних какво разбирам аз под революционен...
Ако ги комбинираш всички пакети, за да се доближиш към това, което съм имал като очакване, таксата ще е над 50 лв...
Ако ги комбинираш всички пакети, за да се доближиш към това, което съм имал като очакване, таксата ще е над 50 лв...
Разгледай в сайта на "Глобул" пакетите за предплатени и пак ела да коментираш ;)
Кой подвежда слабо запознатите и кой лъже? ВиваЦом - това, което обещаваха да е революционно, "Глобул" отдавна го предлага за ПРЕДПЛАТЕНИТЕ си карти :D
Говорех за предплатените на Вива, но и на Глобул са шит.
"пакет" 10 минути - 2.90, 29 стотинки на минута. Разбира се за интернета пък да не говорим.
"пакет" 10 минути - 2.90, 29 стотинки на минута. Разбира се за интернета пък да не говорим.
В момента точно пък на "Вива" предплатените са най-доброто, което се предлага от този оператор, пък и от другите оператори - "Гет Бонус Макс" за всяко презареждане ти предлага смс, минути и мв в мрежата на "Вива" за един месец, а заредената сума може да ползваш за разговори и смс към другите мрежи.
Единственото положително в новия ултра мега хипер уникален революционен план ще е, ако тези пакети могат да се комбинират с досегашните им планове...
Единственото положително в новия ултра мега хипер уникален революционен план ще е, ако тези пакети могат да се комбинират с досегашните им планове...
И за колко точно минути към други оператори ще ти стигне тази сума?;)
От написаното от теб следват два извода:
- че си идеалист-революционер;
- че си почитател на възможно най-неподходящия за идеите ти оператор
:D
http://www.nixanbal.com/vivacom-пуска-тарифен-план-тип-направи-си-сам-без-месечна-такса
- че си идеалист-революционер;
- че си почитател на възможно най-неподходящия за идеите ти оператор
:D
http://www.nixanbal.com/vivacom-пуска-тарифен-план-тип-направи-си-сам-без-месечна-такса
За достатъчно - при това аз съм на чистия "Гет Бонус", без бонус мегабайтите. За разговори към "М Тел" полрзвам мтелската карта - 1 100 минути всеки месец, имам "Фриенд 100" на "Глобул", всеки месец за 8 лв. по 100 минути и смс към един номер С НАТРУПВАНЕ на неизразходваните, 15 минути и 60 смс в мрежата на "Глобул" за един месец, за всички останали разговори и съобщения - включително и ДМС - "Гет Бонус"-а :)
Като махнем хейта и гледаме обективно на нещата ще видим следното:
1. Не е вярно, че планът е без месечна такса - има такава и тя е 7.80 лв.
2. Абсолютно вярно е, че този план прави цялата линия "Оптима" напълно излишна, че даже и по-ниските версии на Net&Call.
3. Вярно е, че планът е подходящ основно за хора с ниско потребление или хора, които често сменят услугите, които ползват. За останалите досегашните планове са по-добра оферта.
4. Плюс е, че няма договор, но от друга страна....поне аз нямам проблем с едногодишен договор, който после да става безсрочен.
Като цяло добра оферта, но нищо скандално, което да промени пазара ;)
1. Не е вярно, че планът е без месечна такса - има такава и тя е 7.80 лв.
2. Абсолютно вярно е, че този план прави цялата линия "Оптима" напълно излишна, че даже и по-ниските версии на Net&Call.
3. Вярно е, че планът е подходящ основно за хора с ниско потребление или хора, които често сменят услугите, които ползват. За останалите досегашните планове са по-добра оферта.
4. Плюс е, че няма договор, но от друга страна....поне аз нямам проблем с едногодишен договор, който после да става безсрочен.
Като цяло добра оферта, но нищо скандално, което да промени пазара ;)