Всъщност, днес наистина бе обявен революционен за България мобилен план.
Е, операторът е друг, ама карай - това са подробности :D
http://www.mtel.bg/mobiltel/press.php?id=977
VIVACOM обещава революционен мобилен план
Re: Повече инфо
[Quote]Кой друг пиклив наш оператор ти го предлага?[/Quote]
Абсолютно точно казано, няма такъв оператор... точно изтича договора ми, нета им е страхотен на фона на глобул и мтел, а и 500 мб си е цифра (yes)
Абсолютно точно казано, няма такъв оператор... точно изтича договора ми, нета им е страхотен на фона на глобул и мтел, а и 500 мб си е цифра (yes)
[Quote]http://www.mtel.bg/mobiltel/press.php?id=977[/Quote][B]50 лв.[/B] за 500 MB - на това ли викаш [i]революционен[/i]? (woo):D
Вива предлагат 500 MB за [B]6 лв.[/B] + неограничени след това (yes)
@[B]Emuhead[/B]
[Quote]1. Не е вярно, че планът е без месечна такса - има такава и тя е 7.80 лв.[/Quote]Без [B]фиксирана[/B] месечна такса :)
Вива предлагат 500 MB за [B]6 лв.[/B] + неограничени след това (yes)
@[B]Emuhead[/B]
[Quote]1. Не е вярно, че планът е без месечна такса - има такава и тя е 7.80 лв.[/Quote]Без [B]фиксирана[/B] месечна такса :)
Защо пропускаш минутите към ВСИЧКИ мрежи? 600 за 30 лв. И отделно - смс и ммс в тяхната мрежа. За интернета си имам таблет и неограничен по трафик мобилен интернет за 5 лв. на месец.
Ако ВиваЦом бяха предложили нещо такова, първи щях да кажа "БРАВО!".
Ако ВиваЦом бяха предложили нещо такова, първи щях да кажа "БРАВО!".
Totaly Agree. Това че планът е без месечна такса е само комуникационна въдичка. Минималната месечна такса както и да погледнеш си е 7,80:) Готиното е че е без ДД, но като условия Вива предлагат много по-добри неща с 1 год договор.
Сигурно малко от вас помнят, но Мтел имаха подобен план преди повече от 10 години, тогава времената и цените бяха други, но плана беше със 7 лева месечна такса + каквото ти е на душа имаше възможност да се добавят безплатни минути под формата на няколко различни пакета, както и SMS-и и още не се сещам какво, тогава през телефоните можеше само и това да се прави де :) Но идеята беше пак същата "Направи си сам според твоето потребление", явно след 10-11 години тя отново е Революционна и Невиждана досега :)
Сигурно малко от вас помнят, но Мтел имаха подобен план преди повече от 10 години, тогава времената и цените бяха други, но плана беше със 7 лева месечна такса + каквото ти е на душа имаше възможност да се добавят безплатни минути под формата на няколко различни пакета, както и SMS-и и още не се сещам какво, тогава през телефоните можеше само и това да се прави де :) Но идеята беше пак същата "Направи си сам според твоето потребление", явно след 10-11 години тя отново е Революционна и Невиждана досега :)
Re: VIVACOM обещава революционен мобилен план
Междувременно да питам пак запознатите може ли при прекратяване на договор при Вива да се минава на предплатена и после пак да се минава на договор със същия номер?:)
Таксата от 7.8 е ОК за план с безсрочен договор от първия ден.Но останалото е тъпо.60 мизерни минутки за 10 лв. при 60 сек първоначално таксуване?????Нищо интересно общо взето.Ще си карам на тънката +злато60+смс пакет300+груп5 и пак ще ходя с 15 телефона.Мисля,че трябва операторите да започнат да предлагат доста по-добри планове за ползване с един телефон.При новия план за да получа това което ползвам в момента трябва да дам над 45лв.Сега плащам 35 някъде.10 лева оскъпяване за удоволствието да ползвам един апарат като не включвам международните.Липсата на прехвърляне и първоначалното таксуване не ги броя.Ако ги пуснат с 1 годишен договор с двойно минути за целия срок дори и когато изтече годината,може и да станат интересни офертите.Но в този вид мисля да пропусна.