VIVACOM обещава революционен мобилен план

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: VIVACOM обещава революционен мобилен план

Мнение от Воден-дух » 26 авг 2011, 20:52

Именно - бях един от първите клиенти на "Вива", когато предлагаха за частните клиенти само предплатени карти, тогава бяха наистина революционни! Ако сега предложат нещо наистина революционно - пак ще съм един от първите, които ще сключат договор за новия план :)

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 26 авг 2011, 20:53

Тъкмо мислех да спирам 8 корпоративни карти :D
Виваком от две години дремят и нищо не предлагат, та ........... ще се разделяме май с тях ;)

Воден-дух

Мнение от Воден-дух » 26 авг 2011, 20:58

Когато стартираха, "Вива" бяха дъщерна фирма на БТК. И когато бяха в апогея си, някой гений на мениджмънта измисли да ги преобразуват в... "Отдел за мобилни комуникации" на БТК - оттогава сякаш умишлено съсипват всичко добро, което имаха :(

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 26 авг 2011, 21:28

[Quote]През декември, когато "Вива" предлагаха Самсунг Галакси С за над 800 лв. с най-скъпите си планове (тогава 70 и 50 лева месечно, при това и двата без неограничен по трафик мобилен интернет), от "М-тел" го взех за 579 лв... Трохички, нали[/Quote]Е тоя виц нали вече го коментирахме колко е верен. Изтърка се вече, нали...

Воден-дух

Мнение от Воден-дух » 26 авг 2011, 21:59

Ако някой си пази старите каталози - да провери цените от онова време и сам ще се убеди кой лъже...
И това http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/tableti/view/samsung_galaxy_tab/offers сигурно е лъжа, а :D С най-скъпия план и договор за две години този таблет се продава на цена, по-висока от тази без договор в големите вериги за техника :D

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 26 авг 2011, 22:24

Не мога да ви разбера.Ту го хвалите, ту не. Не съм съгласен, че са дремели 2 години. Плановете Unicall са най-добрият план като комбинация от минути и т.н. От миналата година не са изкарвали план и трябва да пуснат нови. Жалко, че не съм от късметлиите с много номера на Виваком.

engadget
Регистриран: 17 мар 2010, 16:01

Мнение от engadget » 26 авг 2011, 22:33

[Quote]"Време е да разбием оковите на старите тарифни планове"[/Quote]
Не мисля,че ще са с безсрочни договори,а по скоро повече минути към всички мрежи в комбинация с други неща
За мен оковите са СИП !

Воден-дух

Мнение от Воден-дух » 26 авг 2011, 22:39

Кое му е доброто на "Уникол"? "Фрийдъм 30", бизнесплановете още когато стартираха и след това "Профи", "Симпатия", "Тугедър", "Злато", пакетите "Фаворити" и 300 смси към ВСИЧКИ мобилни мрежи за 3 лв., прехвърлянето на неизползваните минути, а при предплатените карти - "Бонуси без край", бяха нещо наистина революционно, да видим какво ще предложат във вторник - ако е нещо наистина революционно, съчетано с апарати на наистина изгодни цени, веднага ще си прехвърля "Гет бонус"-а на този договор :)

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 26 авг 2011, 22:55

[Quote]Може ли да видим предложения с неограничени минути за разговори към всички мрежи и неограничен и мобилен интернет[/Quote]
Понякога хората от екипа на Mobile Bulgaria наистина успяват да ме разсмеят :)

Колкото до плана, дано не е само пара под налягане и ще бъде революционен само ако е такъв в който плащаш това което си употребил, а не да плащаш нещо и да се надяваш, че ще го използваш...

Воден-дух

Мнение от Воден-дух » 26 авг 2011, 23:13

Интересно - винаги, когато "Мобилтел" и "Глобул" пускат нов план, тук разбираме поне 2-3 дни предварително от някой служител, участващ във форума.
Само за "Вива" и тяхната революционна оферта няма кой да ни информира в аванс - значи или няма служители на този оператор във форума, или на служителите не се дава никаква предварителна информация, или пък просто ги е срам да споделят информацията - просто защото нищо наистина революционно няма да предложат....
Дано да са само първите две предположения и във вторник да имаме основание да напишем "Браво,Вива!" :)

Отговори