VIVACOM отчита над 400 000 нови клиенти за година
VIVACOM отчита над 400 000 нови клиенти за година
Абонати,които говорят до о****не помежду си за средно 10-15 лева абонамент,вземат телефони на лизинг за 500+ лева, които нямат намерение да платят,ами резултатите им за следващата година мога да ви ги кажа още сега !!!
Re: VIVACOM отчита над 400 000 нови клиенти за година
така представена от заглавието новината изглежда позитивна.. а на практика е по-скоро негативна за Виваком... губят приблизително 4 милиона лева от печалбата си на годишна база...
[Quote]Общите приходи на телекома достигат 650.4 млн. лв. при 654.3 милиона преди година[/Quote]
[Quote]Общите приходи на телекома достигат 650.4 млн. лв. при 654.3 милиона преди година[/Quote]
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Слаби резултати за Виваком. Гръмкото заглавие може да подведе доста хора, но всъщност нещата са други. По-голямата част от тези нови 400 000 души са абонати на мобилен интернет, както се посочва в прессъобщението, което означава, че абонатите на gsm услуги са се увеличили с по-малко, отколкото през миналите тримесечия.
[quote][b] Общите приходи на телекома достигат 650.4 млн. лв. при 654.3 милиона преди година[/b]
[quote][b] Общите приходи на телекома достигат 650.4 млн. лв. при 654.3 милиона преди година[/b]
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Махнаха ти бана и веднага побърза да си покажеш същността - едно мазничко изказване за позаглъхналата промоция на ментел а сега и отново плюнки срещу конкуренцията.Продължаваш ли да твърдиш че нямаш нищо общо с компанията и си просто един мазохист?
Дай и един цитат колко са се "увеличили" приходите на мтела аналогично да видим разликите!
Дай и един цитат колко са се "увеличили" приходите на мтела аналогично да видим разликите!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
За твое сведение ще кажа, че наложения ми бан е бил грешка. Звънях на Мишо Бехар да ми го махне и той го махна без проблем. Така че преди да се изказваш, поне защитавай с аргументи нападките си. А това, че не ти харесва мнението ми, си е лично твой проблем.
Правиш ли разлика между приходи и печалба? На фона на намалените цени на терминиране е напълно нормално да има спад във приходите, но при сравнително запазване на нивата им това означава или повече клиенти или повече потребление.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]За твое сведение ще кажа, че наложения ми бан е бил грешка.[/Quote]
Горкият, как ли си изкарал месец и половина на една гола заплата без бонуси :(
Като говорим за аргументи попитах те нещо накрая!
Разбира се едва ли ще ми отговориш.
Горкият, как ли си изкарал месец и половина на една гола заплата без бонуси :(
Като говорим за аргументи попитах те нещо накрая!
Разбира се едва ли ще ми отговориш.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
[Quote]така представена от заглавието новината изглежда позитивна.. а на практика е по-скоро негативна за Виваком... губят приблизително 4 милиона лева от печалбата си на годишна база...[/Quote]
нищо не губят... намалена им е печалбата... при падащи цени това е така при всички...
нищо не губят... намалена им е печалбата... при падащи цени това е така при всички...
Аз нещо не мога да напасна цифрите...
400к нови МОБИЛНИ абонати - значи дейта или войс
(ако приемем, че мобилните им абонати са били 1.5-2м, значи имаме 20-30% увеличение)
73% ръст на ТВ
И на всичко това му е*@ва майката спад от 9% при стационарните...
400к нови МОБИЛНИ абонати - значи дейта или войс
(ако приемем, че мобилните им абонати са били 1.5-2м, значи имаме 20-30% увеличение)
73% ръст на ТВ
И на всичко това му е*@ва майката спад от 9% при стационарните...
Виваком може и да има толкова потребители, колкото твърди, но дали те са доволни клиенти. Скандално е, че фирмата рекетира дори и медии за да си осигури печалба! http://news.pernik24.bg//388008.html