Може ли повече информация и стъпките за прехвърлянето? Сега сме на Free2GO. Мерси
Vivacom подарява 20 000MB мобилен интернет в предплатените пакети Free2Go
Re: Vivacom подарява 20 000MB мобилен интернет в предплатените пакети Free2Go
Мен също ме интересува как точно е озаглавен въпросния план, може ли при налична сума сам да се презарежда за още 30 дни, и дали може да се заплаща при паркиране в зоните с СМС, при Free2GO си я ползвам тази услуга.ivozet написа: ↑30 май 2024, 11:04
Може ли повече информация и стъпките за прехвърлянето? Сега сме на Free2GO. Мерси
Може ли повече инфо за този план който е за 28 дни калво съдържа
Само при Vivacom има такива автоматично подновяващи се пакети. При другите оператори ръчно се купуват и трябва да се следят срокове.Plastex написа: ↑02 юни 2024, 15:56Мен също ме интересува как точно е озаглавен въпросния план, може ли при налична сума сам да се презарежда за още 30 дни, и дали може да се заплаща при паркиране в зоните с СМС, при Free2GO си я ползвам тази услуга.
Вероятно се е преместил при A1. Там пакетът е с валидност 30 дни, 8000MB и 300 нац. минути за 9.99лв. https://www.a1.bg/prepaid-dopalnitelni-paketi
Да, така остава. Нищо от баланса не се губи. Днес презаредих. Добре ще е да вземат умен човек на работа при тях, за да изпише ясно правилата... Както го направи ти. Кратко и ясно.