Vivacom подарява неограничени скорости за всички планове Unlimited
Re: Vivacom подарява неограничени скорости за всички планове Unlimited
толкова са трагични. Виваком са отдавна боза
Лично аз с оптичния интернет почти не е спирал,айде да кажем най много 4 пъти за по малко,и с мобилния телефон е с предплатена карта,и там нямам проблем, не знам при едни е едно при други друго,и от другите оператори има доволни и недоволни.
Кое им е трагично, Виваком са най-добрият мобилен оператор за мен.
- Поддържат си 2Г/3Г/4Г/5Г, за разлика от някои други оператори
- Пуснаха ми VoLTE след като им се обадих на 123 и ги помолих
- На 123 операторите винаги са мили, учтитиви и компетентни
- Виваком няма скрити тесли като А1. Винаги са давали повече от А1.
- Имам колекция от ретро мобилни телефони. На 123 ме препратиха към инженер, който на enable-не някакви неща по мрежата, за да мога да подкарам интернет на Nokia 9210. От кой друг оператор биха се занимавали с това. Инженерите във Виваком са наистина ентусиасти и работят с удоволствие.
- Виваком си подобриха обхвата в нашето село, преди беше 1-2 черти и разговорите накъсваха, сега построиха голяма антена и имаме пълен сигнал и 5Г.
Оператор, който няма межународни минути, най-ниския му план при пренос е 30 лева с 20 мгбс, оператор на който мрежата му в моловете е 3г, оператор който, когато пътуваш почти не може да ползваш нет, оператор който ти предлага 10гб дневно потребление ( нищо че е неограничен) и оператор който продължава да се държи като дебил при свързаността си с други мрежи, и разговорите са като руска радиостанция от 80–те...не ми го хвали....Виваком е скапан до безобразие. А1 останах много впечатлен, когато пуснах да върви тв от Бургас до София и никъде не прекъсна мрежата по автомагистрала Тракия. Изборът е ваш...
100% подкрепям mjoy383 , миналата година Декември си взех тяхна СИМ и Март я закрих. Трагедия -обхват пълен няма нет. Пропуснати разговори , а за тези 10 Гб изобщо какво да коментирам , глупост с цел да не се претоварва мрежата им. Не защитавам никой оператор.
Аз пък съм доволен от Виваком,но пък всеки човек е различен и си има свои потребности