VIVACOM придобива NET1 и ComNet Sofia
Новина от MobileBulgaria VIVACOM придобива NET1 и ComNet Sofia
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Лошо, в един момент ще останат само А1 и Виваком
Re: VIVACOM придобива NET1 и ComNet Sofia
Не трябва да се одобрява тази зделка!!!
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Ужас.. Сега остана само и Теленор да купят Булсатком и да приключи конкуренцията..
Доста безмислена сделка. Не знам какви ползи ще им донесе тя. Навремето Мтел купиха Мегалан и Спектърнет, за да стъпят на пазара на фиксиран интернет, след това Близу, за да дръпнат по-бързо напред. Ако Теленор ги бяха придобили, ставаше, но Виваком не знам какво ще спечели от това. Едни 50 000 абоната на плюс, нищо повече.
Но пък кой ще лапне Булсатком, ето това е интересното..
Комнет София? Има ли ги още? Сега говорих с Комнет Бургас, които бяха шапката на софийския. Искрено се учудиха на тая новина. “Комнет не се продава!”. Така ми казаха.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Комнет София от 2019 са отделно от Комнет Бургас, лятото на 2019 ги купиха Нет 1, и от 150мгб свалиха скоростта на 100 мгб, и тогава ги смених с А1, тъй като Вивател нямаха покритие на адреса ми.
Сливане на някакви мутации, а щом и Бибацомче е намесено, още по-куца е работата.
Аз залагам на А1 за булсатком. Явно някой е хванал яко КЗК и купува наред.Apple_fan написа: ↑12 фев 2021, 21:29Доста безмислена сделка. Не знам какви ползи ще им донесе тя. Навремето Мтел купиха Мегалан и Спектърнет, за да стъпят на пазара на фиксиран интернет, след това Близу, за да дръпнат по-бързо напред. Ако Теленор ги бяха придобили, ставаше, но Виваком не знам какво ще спечели от това. Едни 50 000 абоната на плюс, нищо повече.
Благодаря за информацията. Сега ми се изясни картинката.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A