VIVACOM с нови пакети за международни разговори

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM с нови пакети за международни разговори

Мнение от Вито » 10 юли 2015, 12:54

Изобщо не бъркам! Ползват се с предимство при всички случаи! Току що говорих с оператор и се убедих в това. С други думи 2-те хиляди минути които имам за разговори в България с Net&Call XXL стават на заден план при купуването на този пакет. Първо се изразходва пакета, после минутите ми по плана. Не препоръчвам на никого да се прецаква с това недоразумение!!!

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM с нови пакети за международни разговори

Мнение от Воден-дух » 10 юли 2015, 14:14

Ега ти мизерниците тогава... Страхотни като качество на мрежата и най-скапани като обслужване и компетентност... Поне моите познати в чужбина всичките са я с вайбър, я с фейсбук, я със скайп, а доста - с всичко това накуп :D

xpuc4o
Регистриран: 23 авг 2007, 01:48

Мнение от xpuc4o » 10 юли 2015, 22:40

"Включените минути в допълнителните пакети се ползват с предимство пред включените минути в тарифата, ако има такива"-това, което си прочел. Международни от БГ към БГ не могат да се провеждат,а това е пакет с такива минути. С приоритет са пред 200стата промо минути към net&call, тъй като те са и към 1ва международна група, но не и пред тези към нажионални мрежи.

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM с нови пакети за международни разговори

Мнение от Вито » 10 юли 2015, 23:34

Имам на запис розговора ми от обяд с оператор, който казва точно това което съм написал! Ако имам пакета и независимо от това, че говоря с човек в България, се черпят минутите от международните разговори. Звучи абсурдно, но... българско. Щом и след като писах в страницата на Виваком във Фейсбук, не опровергаха казаното си прави изводите... Viber Aut е много по-изгоден в случая, обясних защо.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM с нови пакети за международни разговори

Мнение от velnsl » 12 юли 2015, 08:25

[Quote]Да ви имам проблемите, за какво точно ти е бърз нет докато говориш[/Quote]
Грешиш. Вито е прав, а като добавим и отчитането на всяка започнала минута това са еба си и скапаните условия на плана.

Потребителски аватар
Вито

Мнение от Вито » 12 юли 2015, 14:32

И Вайбър отчита на минута, но нямаш договори, зареждаш и говориш когато си искаш.

Отговори