[Quote]Милене, ако Глобул след ребрандирането наистина си оправят мрежата, ще бъдат номер 1.[/Quote]
Това и от други абонати на Глобул съм го чувал, но фактите са, че вече година и половина мина откак се махнаха гърците, а нищо по-добро няма. Нещо повече, дори и в районите, където вече е сменена мрежата( Перник, Пазарджик) няма отзиви за промяна към по-добро, няма по-добър мобилен нет. Те затова и много потребители загубиха търпение да чакат и както пишат в андроид форума- "прехвърляме се сега към Виваком, пък когато и ако Глобул си оправят мрежата, може и да се върнем". И то ако има добри оферти, защото се оплакват абонати на Глобул, че откакто са дошли Теленор, са влошили много от офертите за абонатите.
Ето какво пише клиент на Глобул:
http://www.androidbg.com/forum/post1214400.html#p1214400
[Quote]Една година Теленор = една година нищо.
Никога до сега не съм бил свидетел на по-слаб старт на оператор или нов играч на пазара.
1. За една година Теленор не подобри грам нито 2Г нито 3Г покритието си, а се носеха дори слухове, че направо ще скачат на 4Г;
2. Нямат нито един конкурентен план;
3. След като взеха Глобул, теленор качиха цените на всички планове и намалиха минутите;
4. След т.н. обновяване на мрежите в Перник и Пазадржик, ефекта е нула, а от Теленор мълчат защо е така. Да излъжат поне, че ще пуснат всичко на пълна пара когато завърши изцяло обновяването, те дори това не правят, което ме навява на мисълта, че са си правили и правят просто профилактика на мрежата.
5. "Лоялните абонати" все още не ги бръснат изобщо. 6-7 годишен абонат плащал всеки месец по 20-30лв., получава по-лоши условия за покупка на телефон например, от такъв, който е нов. А самите телефони също са най-зле субсидираните. Да не говорим, че и 1 лоялен клиент на 10 000, може евентуално да получи някакви по-добри оферти от тези на сайта.[/Quote]
VIVACOM с ръст на печалбата за първите 6 месеца
Re: VIVACOM с ръст на печалбата за първите 6 месеца
[quote]Те затова и много потребители загубиха търпение да чакат и както пишат в андроид форума- "прехвърляме се сега към Виваком, пък когато и ако Глобул си оправят мрежата, може и да се върнем". [/quote]
Отлив на абонати при Глобул има и това го показа доклада на КРС, който гласи, че за 2013 г. са загубили около 25 000 абоната, което е малко, но показва, че ако не направят нищо за подобряване качеството на мобилния интернет, този отлив ще се засили.
Истината е, че хората, държащи на качеството са на Мтел и Виваком. На Глобул са предимно хора, които ползват телефона само за говорене и им е все едно каква е мрежата.
Отлив на абонати при Глобул има и това го показа доклада на КРС, който гласи, че за 2013 г. са загубили около 25 000 абоната, което е малко, но показва, че ако не направят нищо за подобряване качеството на мобилния интернет, този отлив ще се засили.
Истината е, че хората, държащи на качеството са на Мтел и Виваком. На Глобул са предимно хора, които ползват телефона само за говорене и им е все едно каква е мрежата.
[Quote]Това изобщо не е повод за гордост. Само показва, че българите предпочитат евтинджоса, а не качеството на услугите и мрежата. Повечето не си признават, но истината е, че хората минават на Виваком само защото им е по-евтино. Почти никой не е казал, че имат по-добро качество на услугите и обслужването, дори напротив. [/Quote]
Време е да свалиш \"розовите очила\" и да погледнеш истината в очите, мрежата на Виваком отдавна е на нивото на МТЕЛ-ската в градовете, а извън градовете е по-добра, да не говорим за 3G-то на 900MHz... Ако искаш да се самозалъгваш си е твой проблем, но не лъжи публично хората, че ти се смеят и малките деца... :D:D:D
Време е да свалиш \"розовите очила\" и да погледнеш истината в очите, мрежата на Виваком отдавна е на нивото на МТЕЛ-ската в градовете, а извън градовете е по-добра, да не говорим за 3G-то на 900MHz... Ако искаш да се самозалъгваш си е твой проблем, но не лъжи публично хората, че ти се смеят и малките деца... :D:D:D
[Quote]На Глобул са предимно хора, които ползват телефона само за говорене и им е все едно каква е мрежата.[/Quote]
Че за какво да ги ползвам друго? Имам си бърз нет от Мтел и телефония от Глобул. С бисквитката си захранвам всички устройства и въобще не мисля дали, ще ми стигнат мб-те...:D
Иначе, когато някой ме попита го насочвам именно към Виваком. Лично на мен много ми харесват абонаментните им програми Net & Call - този който е от 30лв. Идеален е за смартфон (да го ползваш пълноценно) и телефония към всички, препоръчвам го на всеки който ме попита.
Че за какво да ги ползвам друго? Имам си бърз нет от Мтел и телефония от Глобул. С бисквитката си захранвам всички устройства и въобще не мисля дали, ще ми стигнат мб-те...:D
Иначе, когато някой ме попита го насочвам именно към Виваком. Лично на мен много ми харесват абонаментните им програми Net & Call - този който е от 30лв. Идеален е за смартфон (да го ползваш пълноценно) и телефония към всички, препоръчвам го на всеки който ме попита.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Какво стана с офертата на твоя човек
[B]off:[/B]
[Quote]Какво стана с офертата на твоя човек[/Quote]
Не знам, има си място където можеш и сам да провериш, но мисля, че темата е друга.;)
[B][i]Моля пишете по темата! Леки отклонения - добре, но въпроси или обсъждане от този тип отиват в графа СПАМ.
@King_Kong, задавай си въпросите на ЛС към всеки на когото искаш да ги зададеш.
Тук обсъждаме успеха на Виваком![/i][/B]
[Quote]Какво стана с офертата на твоя човек[/Quote]
Не знам, има си място където можеш и сам да провериш, но мисля, че темата е друга.;)
[B][i]Моля пишете по темата! Леки отклонения - добре, но въпроси или обсъждане от този тип отиват в графа СПАМ.
@King_Kong, задавай си въпросите на ЛС към всеки на когото искаш да ги зададеш.
Тук обсъждаме успеха на Виваком![/i][/B]
Samsung GALAXY S22 Ultra