VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
[Quote]Директора на Теленор каза ,че потребителите на мобилния оператор ще усетят подобрението от обновяването на мрежата чак в средата на 2015 и по тази мрежа ще е възможно и пускане на LTE[/Quote]
Няма такъв филм! Не се връзвай на благите маркетингови приказки на директора! Те са за успиване на клиентите и като гледам си се вързал! Теленор нямат лиценз за LTE, трябва да придобият първо такъв, после да изграждат мрежа и т.н. Най-малко 3 години ще им отнеме. Най-доброто ВИНАГИ предстои за Глобул/Теленор някъде далеч напред в бъдещето...:)
Няма такъв филм! Не се връзвай на благите маркетингови приказки на директора! Те са за успиване на клиентите и като гледам си се вързал! Теленор нямат лиценз за LTE, трябва да придобият първо такъв, после да изграждат мрежа и т.н. Най-малко 3 години ще им отнеме. Най-доброто ВИНАГИ предстои за Глобул/Теленор някъде далеч напред в бъдещето...:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Текстът е там, но къде е формата за заявление за ползване на отстъпката? ;) Засичам :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
В новината пише, че може и чрез обаждане на 123 (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Прочетете новината -
"Безплатният период и допълнителният бонус ще бъдат включени към следващия отчетен период на клиента и трябва да бъдат заявени [B]от 12 до 31 януари[/B]... "
Мисля, че още не сме 12-ти ?!
Ама първо "мрън-мрън".
"Безплатният период и допълнителният бонус ще бъдат включени към следващия отчетен период на клиента и трябва да бъдат заявени [B]от 12 до 31 януари[/B]... "
Мисля, че още не сме 12-ти ?!
Ама първо "мрън-мрън".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Няма какво да се връзвам аз съм им абонат от 6-7 години вече а и в североизточна България по голямата част са с такива номера :) А и за мене са доста по добре от Мтел а за Виваком нямам мнение не съм ги ползвал но и не познавам човек с такъв номер.
[Quote] Директора на Теленор каза ,че потребителите на мобилния оператор ще усетят подобрението от обновяването на мрежата чак в средата на 2015 и по тази мрежа ще е възможно и пускане на LTE
[/Quote]
[Quote]Няма такъв филм! Не се връзвай на благите маркетингови приказки на директора! Те са за успиване на клиентите и като гледам си се вързал! Теленор нямат лиценз за LTE, трябва да придобият първо такъв, после да изграждат мрежа и т.н. Най-малко 3 години ще им отнеме. Най-доброто ВИНАГИ предстои за Глобул/Теленор някъде далеч напред в бъдещето...[/Quote]
На мен в офис на Теленор на 28.12 докато преподписвах служителя ми спомена "неофициално", че още в началото на годината ще пуснат LTE и подписалите на промоция с другите оператори щели много да съжаляват и да искат да се връщат... (woo)
[/Quote]
[Quote]Няма такъв филм! Не се връзвай на благите маркетингови приказки на директора! Те са за успиване на клиентите и като гледам си се вързал! Теленор нямат лиценз за LTE, трябва да придобият първо такъв, после да изграждат мрежа и т.н. Най-малко 3 години ще им отнеме. Най-доброто ВИНАГИ предстои за Глобул/Теленор някъде далеч напред в бъдещето...[/Quote]
На мен в офис на Теленор на 28.12 докато преподписвах служителя ми спомена "неофициално", че още в началото на годината ще пуснат LTE и подписалите на промоция с другите оператори щели много да съжаляват и да искат да се връщат... (woo)
Предлагам да се придържате към основната тема. Тук не се обсъжда несъществуващото до този момент ЛТЕ на Теленор, а компенсирането на клиентите от Виваком след вчерашния им проблем. Следващите оф - мнения, ще се трият.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Мтел пък доста хитро се измъкват от ситуацията: " [i]„Нямаше срив, а само затруднение в рамките на два часа“[/i]
Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Аз лично не съм забелязал никакъв проблем нито на личната, нито на служебната карта...
Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
При тях проблемът беше само в телевизията. Другите им услуги като интернет и т.н работеха.