VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
[Quote]Някой да е чул Мтел да са дали някаква компенсация за техническия проблем онзи ден, оставил над два часа много техни абонати без интернет и телевизия? [/Quote]
Август месец нямах интернет няколко часа, някои от клиентите покрай наводненията не са имали нет 1-2 дни. В началото на септември получавам обаждане, че ще получа 10% отстъпка от таксата, заради неудобството.
Таксата беше обща телевизия, интернет, мобилен телефон.
Не получих отстъпката и звъня октомври да им кажа - извинете, грешно сме я начислили към услуга, която е вече със 100% отстъпка. Докато отида същия ден да си платя сметката имах издадено кредитно известие. В разговора по телефона ми казаха, че следващия месец ще имам 50% отстъпка от цялата такса, защото бях 4 дни без нет, понеже общината отряза всички кабели. Мтел реагираха най-бързо с пускането на нета. Другите кабелни оператори бяха по-бавни, а и не даваха отстъпки.
Дразнещото тук при Виваком, както и при другите случаи на големи кабелни повреди е, че компенсират само тези, които са поискали, а не всички засегнати.
Когато правиш нещо - прави го докрай. Аз въобще нямаше да звъня на мтел и да си искам пари за 2 дни, но те ми звъннаха и ми казаха.
Общите условия на Мтел и Виваком са еднакви - дължат ти обезщетение за дните, в които нямаш нет или тв ако не са ти го възстановили до 48 часа след подаването на сигнала. При виваком за да се откажеш от лоша услуга трябва да нямаш услуга 14 дни :-) Поне така беше преди 2 години, когато проверявах последно, но не ми се вярва да са го променили.
Питайте клиентите на фиксирани телефони на глобул колко време са били без телефон, защото са "изключили" клетката, към която е бил вързан и не им е хрумнало да го включат към друга клетка :-D Там беше пълна идиотия - имат мобилен, но нямат домашен :-D
Август месец нямах интернет няколко часа, някои от клиентите покрай наводненията не са имали нет 1-2 дни. В началото на септември получавам обаждане, че ще получа 10% отстъпка от таксата, заради неудобството.
Таксата беше обща телевизия, интернет, мобилен телефон.
Не получих отстъпката и звъня октомври да им кажа - извинете, грешно сме я начислили към услуга, която е вече със 100% отстъпка. Докато отида същия ден да си платя сметката имах издадено кредитно известие. В разговора по телефона ми казаха, че следващия месец ще имам 50% отстъпка от цялата такса, защото бях 4 дни без нет, понеже общината отряза всички кабели. Мтел реагираха най-бързо с пускането на нета. Другите кабелни оператори бяха по-бавни, а и не даваха отстъпки.
Дразнещото тук при Виваком, както и при другите случаи на големи кабелни повреди е, че компенсират само тези, които са поискали, а не всички засегнати.
Когато правиш нещо - прави го докрай. Аз въобще нямаше да звъня на мтел и да си искам пари за 2 дни, но те ми звъннаха и ми казаха.
Общите условия на Мтел и Виваком са еднакви - дължат ти обезщетение за дните, в които нямаш нет или тв ако не са ти го възстановили до 48 часа след подаването на сигнала. При виваком за да се откажеш от лоша услуга трябва да нямаш услуга 14 дни :-) Поне така беше преди 2 години, когато проверявах последно, но не ми се вярва да са го променили.
Питайте клиентите на фиксирани телефони на глобул колко време са били без телефон, защото са "изключили" клетката, към която е бил вързан и не им е хрумнало да го включат към друга клетка :-D Там беше пълна идиотия - имат мобилен, но нямат домашен :-D
Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Да не забравите, че от днес започва да тече срока в който може да подадете заявление за компенсация в сайта на Виваком. Аз вече го направих за 3 услуги :)
Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Къде точно на сайта,че не го намирам???
Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
На много видно място - в лявата част на сайта. Ето линк http://www.vivacom.bg/bg/residential/kompensacija
Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
А пише ли кога ще ги вземе наистина сериозен играч, че освен, че са без пари, но и шефовете и акционерите са се разделили на лагери и ще се изядат един друг :D
Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Никъде няма написан вариант за компенсация на мобилен интернет като част от гласова услуга - т. е. Вива Фрий и Нет енд Кола остават без 500-те мв допълнителен интернет...
Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
[Quote]Другите два могат само да вземат пример.[/Quote]
Виваком винаги са си спазвали обещанията които са давали относно компенсации. Ето от днес при мен (отчетното ми число е 8-ми затова, чак сега ги получавам):
Виваком винаги са си спазвали обещанията които са давали относно компенсации. Ето от днес при мен (отчетното ми число е 8-ми затова, чак сега ги получавам):
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Браво явно си от късметлийте, мен ме пропуснаха, както и един мой приятел. Компенсациите са на случаен принцип. :D
Според мен Мтел са най-гъвкави откъм компенсации. Преди година имаше проблем с фиксирания интернет и ме компенсираха с 10% от таксата. Преди повече от 3 г., като подписвах договор за интернет, служителката, която ми изготвяше договора беше доста незапозната с параметрите по услугата, че ми говореше нереални неща, които я накарах да ми ги допише с химикал в договора. Естествено не се случиха, но след мое оплакване на *88 се разбрахме за компенсация от 3 месечни такси от интернета (45 лв.).