VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Аз съм на Viva Free с вклочен нет м и да получих си компенсацията от 500 мб, отделно получих и компенсация за Traffic Unlimited М+ 500 мб, ся ще видя каква ще е и компенсацията за фиксирания ми нет ;). Тъй че каквото и щете си говорете, ама ако всичко коректно е попълнено или както аз направих звъннах на 123, всички ще е наред ;).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
@[B]MapTo_D[/B]
[Quote]тия кавички не напразно са там, или да те връщаме в 5ти клас, а?[/Quote]
С и без кавички факта (прочети за какво се използват кавичките), че не правиш разлика м/у обезщетение и компенсация си остава. То си личи и по правописа, кой трябва да се връща на училище...
[Quote]а че на оператор няма да се обадя да се занимавам с глупости е повече от сигурно[/Quote]
Ако ти не си търсиш правата, няма кой да го направи вместо теб, но е по-лесно да "мрънкаш" по форумите, нали? :P
[Quote]тия кавички не напразно са там, или да те връщаме в 5ти клас, а?[/Quote]
С и без кавички факта (прочети за какво се използват кавичките), че не правиш разлика м/у обезщетение и компенсация си остава. То си личи и по правописа, кой трябва да се връща на училище...
[Quote]а че на оператор няма да се обадя да се занимавам с глупости е повече от сигурно[/Quote]
Ако ти не си търсиш правата, няма кой да го направи вместо теб, но е по-лесно да "мрънкаш" по форумите, нали? :P
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Кога точно мрънках бе професоре!? Просто отбелязох факта, че не съм получил смс или каквото и да е, че ще бъда ОБЕЗЩЕТЕН! :D Като най-големия трол тук, искрено те моля да подминеш това съобщение и да престанеш да ме занимаваш и цитираш. Благодаря, лек и весел ден! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
И кво, в крайна сметка тия дето са подали в сайта няма да получат..?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
[Quote]Не си попълнил правилно заявлението.[/Quote]
Може има и такъв вариант.
[Quote]И съм 100% сигурен, че оператора НЕ ти е казал - "Трябвало да се обадя на тях, не се попълвала формата на сайта"![/Quote]
Това и бяха думите "По добре трябваше да се обадите на 123"
Както и да е не съм опрял до тези 500мб. общо на месец имам 4000мб. :)
Може има и такъв вариант.
[Quote]И съм 100% сигурен, че оператора НЕ ти е казал - "Трябвало да се обадя на тях, не се попълвала формата на сайта"![/Quote]
Това и бяха думите "По добре трябваше да се обадите на 123"
Както и да е не съм опрял до тези 500мб. общо на месец имам 4000мб. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
Ще получат. Потвърждение за компенсация излизаше веднага след пускане на заявлението. Не пращат СМС-и, мейли или обаждания с потвърждение. Който гледал- гледал. Относно размера на компенсацията. При мен - 800МВ към плана ми Net&Call XXL, и корекция от 3,13лв. към пакетната услуга която ползвам Fiber + IPTV. Тази сума обаче е само за основната услуга, а аз плащам и за TV 30 Extra, Smart HD, но те не са взети в предвид, все едно само основната услуга е липсвала, пък съм гледал HD -тата и допълнителните пакети с програми. Недоклaтенa работа. Като се прави нещо да се прави както трябва, или въобще да не се почва. Факт е, че е в "общите условия" не е предвидено подобен вид компенсация, и тя е само заради "уважението" на Оператора към клиентите, но това не променя недомислицата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
@[B]MobileBoy[/B]
[Quote]И кво, в крайна сметка тия дето са подали в сайта няма да получат..?[/Quote]
Ти само глупавите и негативните мнения ли четеш?
Написал съм го на предната страница:
[Quote]Аз го направих (на страницата им) само за личния си номер и то заради принципа[/Quote]
... и получих кОмпенсацията ('драсти Марто).
[Quote]И кво, в крайна сметка тия дето са подали в сайта няма да получат..?[/Quote]
Ти само глупавите и негативните мнения ли четеш?
Написал съм го на предната страница:
[Quote]Аз го направих (на страницата им) само за личния си номер и то заради принципа[/Quote]
... и получих кОмпенсацията ('драсти Марто).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM ще компенсира клиентите си след проблемите на 6 януари
@[B]mariois[/B]
Между това:
[Quote]"Трябвало да се обадя на тях, не се попълвала формата на сайта"![/Quote]
и това:
[Quote]"По добре трябваше да се обадите на 123"[/Quote]
Има огромна разлика, както м/у компенсация и обезщетение ('драсти Марто).
[Quote]Както и да е не съм опрял до тези 500мб. общо на месец имам 4000мб.[/Quote]
Аз също, важен е принципът... :D
Между това:
[Quote]"Трябвало да се обадя на тях, не се попълвала формата на сайта"![/Quote]
и това:
[Quote]"По добре трябваше да се обадите на 123"[/Quote]
Има огромна разлика, както м/у компенсация и обезщетение ('драсти Марто).
[Quote]Както и да е не съм опрял до тези 500мб. общо на месец имам 4000мб.[/Quote]
Аз също, важен е принципът... :D