VIVACOM ще започне тестове на LTE мрежа до 3 месеца
Re: VIVACOM ще започне тестове на LTE мрежа до 3 месеца
Мтел ще оперира с LTE на 1800 MHz и максимално достижими скорости 43 Mbps Down и 14,4 Up. За виваком още не знам, но щом науча ще споделя:)
Защо мислиш,че е прибързана?!
[Quote]но ще ми е интересно абонаментите на какви цени ще бъдат :)[/Quote](yes):|
Е и аз това питах още при новината за тестовете на М-Тел.
Е и аз това питах още при новината за тестовете на М-Тел.
[Quote]Защо мислиш,че е прибързана?![/Quote] Защото ще последват инвестиции, тестове, надграждане... вместо да свалят цените на 2G/3G услугите.
4G устройства не се внасят, а докато [i]започнат[/i] да се произвеждат и внасят за региона, ще мине повече от година поне.
И любимата ми тема - колко трафик (в минути) с уплътнена 4G скорост ти дават най-скъпите ни планове за цял месец?
4G устройства не се внасят, а докато [i]започнат[/i] да се произвеждат и внасят за региона, ще мине повече от година поне.
И любимата ми тема - колко трафик (в минути) с уплътнена 4G скорост ти дават най-скъпите ни планове за цял месец?
Ок, допускаме че имаме 100мбс. При сегашните планове месечния ти лимит е отлетял за минути. Може и по-бързо. И после здравей dial-up speed. Не разбирам идеята, а съм бил винаги ЗА технологичния прогрес. Дано направят някакъв приличен неограничен план....
точно това исках да споделя и аз.какъв е смисъла от тези скорости при тези планове сега? добре,имаш да кажем 10 гб на бърза скорост,например 50 м бита,теглиш един хд филм за половин час и си до там.ако после си на 128 кбс,за кво ти е това LTE???(angry)
[Quote]точно това исках да споделя и аз.какъв е смисъла от тези скорости при тези планове сега? [/Quote]
А кой е казал, че плановете ще са като сегашните??? Естествено, че заработи ли LTE, ще има планове адекватни за този стандарт!
А кой е казал, че плановете ще са като сегашните??? Естествено, че заработи ли LTE, ще има планове адекватни за този стандарт!
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
ами и аз на това се надявам :D
[Quote]теглиш един хд филм за половин час[/Quote](woo):D:D
Ами то за туй някои оператори даже имат двойно и тройно намаляване на скоростта;)
То искате да ползвате телИфоните като домашно ПЦ:D
Ами то за туй някои оператори даже имат двойно и тройно намаляване на скоростта;)
То искате да ползвате телИфоните като домашно ПЦ:D
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Браво на Виваком. Пожелавам им успех!