VIVACOM Traffic Unlimited дава неограничен мобилен интернет
Re: VIVACOM Traffic Unlimited дава неограничен мобилен интернет
Моя коментар е ТЪПАНАРИ !!!!!
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
(yes) Точно така братле.
Всичките са един дол дренки...
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Недоволството ви явно е провокирано не от самите нови оферти,а заради липсата на други оферти?
Защото настоящите оферти по всичко личи,че са най-добри.Никой не каза добра дума за тях,само защото не са му потребни.Но не мисля че това ги прави лоши!
Дали ще има оферти за мобилен телефон...времето ще покаже,а през това време всеки е свободен да смени Виваком с някой друг,който му предлага по-добри условия!Както казах и вчера,клиентите на Виваком имат свободата да напуснат мрежата на оператора,ако не са доволни от услугите му.Но според данните от миналата година,тези клиенти са малцина,а избралите Виваком са доста,доста повече!
Защото настоящите оферти по всичко личи,че са най-добри.Никой не каза добра дума за тях,само защото не са му потребни.Но не мисля че това ги прави лоши!
Дали ще има оферти за мобилен телефон...времето ще покаже,а през това време всеки е свободен да смени Виваком с някой друг,който му предлага по-добри условия!Както казах и вчера,клиентите на Виваком имат свободата да напуснат мрежата на оператора,ако не са доволни от услугите му.Но според данните от миналата година,тези клиенти са малцина,а избралите Виваком са доста,доста повече!
Не само, и допълнителното условие по 5-левовия също е изключително дразнещо.
След такъв коментар, с такъв патос, трябва да се каже Алелуя:D
Апропо, имам въпрос- защо се използва думичката Unlimited:|
Апропо, имам въпрос- защо се използва думичката Unlimited:|
[Quote]Недоволството ви явно е провокирано не от самите нови оферти,а заради липсата на други оферти?[/Quote]
Всъщност други оферти има, които при това са и по - добри.
За съжаление бтк не предложи нещо ново, а ъпдейтна стари оферти.
Всъщност други оферти има, които при това са и по - добри.
За съжаление бтк не предложи нещо ново, а ъпдейтна стари оферти.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Аз наистина не разбирам какво е това масово оплюване на нещо,което на практика в момента е най-доброто на пазара?
Разбирам хора като Nistel,които просто очакваха като клиенти на Виваком да получат подобно предложение,комбинирано с гласова услуга,но не схващам критиките на останалите?
Кое точно в днешните предложения смятате че е по-зле спрямо конкурентните предложения?
Аз като критикувам се опитвам да се обоснова...
Разбирам хора като Nistel,които просто очакваха като клиенти на Виваком да получат подобно предложение,комбинирано с гласова услуга,но не схващам критиките на останалите?
Кое точно в днешните предложения смятате че е по-зле спрямо конкурентните предложения?
Аз като критикувам се опитвам да се обоснова...
[Quote]Апропо, имам въпрос- защо се използва думичката Unlimited[/Quote]
Aми не ми се рови сега назад в твоите и моите постове,ама по бегъл спомен когато аз зададох такъв въпрос за Unlimited на злобул ти беше единият дето защитаваше с патос тезата за безлимитния им нет:D а сега ново двайсе;)
Aми не ми се рови сега назад в твоите и моите постове,ама по бегъл спомен когато аз зададох такъв въпрос за Unlimited на злобул ти беше единият дето защитаваше с патос тезата за безлимитния им нет:D а сега ново двайсе;)
"Най-доброто на пазара"?!? Да ти е известно, че вече повече от година "Глобул" предлагат за 2, 50 лв. на месец допълнителен пакет за абонатите си с неограничен по трафик мобилен интернет, да не говорим за техните и на "М-тел" планове, комбиниращи гласова услуга, текстови и мултимедийни съобщения и неограничен по трафик мобилен интернет.