VIVACOM Traffic Unlimited дава неограничен мобилен интернет
Re: VIVACOM Traffic Unlimited дава неограничен мобилен интернет
При Мтел такова ограничение няма нали?
Официално не, не съм чувал и да се оплаква някой. Лично аз засега на surf&talk s не съм минавал повече от 1 ГБ, така че не мога да кажа, но не вярвам да има проблеми.
Чета коментарите и едно не мога да разбера - като Ви пише, че е ТАРИФЕН ПЛАН, а не ДОПЪЛНИТЕЛЕН ПАКЕТ, има ли смисъл да се изпишат толкова излишни коментари по темата. На всички в този форум, трябва да е ясно (мое мнение:), че такова чудо да се комбинират 2 тарифни плана на един номер - НЯМА!!!
Освен това, Unlimited ТП са валидни освен за нови и за стари абонати, само че без промоцията с 1/2 месечна такса. При това хората могат да минат от стар трафик план на новия без да се налага да остават N-брой месеци, кратни на 3, до края на договора им.
Ако на някой не му харесват плановете, едва ли ще си вземе такава карта. Но на всички недоволни не само от този, но и от другите планове, искам да кажа само, че дори и за без пари да Ви се предложи тарифен план, пак няма да сте доволни... тогава ще искате оператора да Ви плаща да ползвате услугите му
Освен това, Unlimited ТП са валидни освен за нови и за стари абонати, само че без промоцията с 1/2 месечна такса. При това хората могат да минат от стар трафик план на новия без да се налага да остават N-брой месеци, кратни на 3, до края на договора им.
Ако на някой не му харесват плановете, едва ли ще си вземе такава карта. Но на всички недоволни не само от този, но и от другите планове, искам да кажа само, че дори и за без пари да Ви се предложи тарифен план, пак няма да сте доволни... тогава ще искате оператора да Ви плаща да ползвате услугите му
Не просто искаме тарифен план с мобилни разговори и неограничен мобилен интернет по трафик. Просто и ясно. Има го при МТел и Глобул въпроса е защо го няма при Виваком?
За цени изобщо не е станало въпрос в темата не разбирам защо се впрягаш. Лафа "за тия пари толкоз" не върви - пуснете ако трябва и по-скъпо от другите оператори, но да го има като избор.
За цени изобщо не е станало въпрос в темата не разбирам защо се впрягаш. Лафа "за тия пари толкоз" не върви - пуснете ако трябва и по-скъпо от другите оператори, но да го има като избор.
съвсем скоро ще има, вероятно в понеделник ще го обявят
[Quote]Тарифите за смартфони Net&Call предлагат от 300 до 5 000 МВ включен трафик на максимална скорост, а след него потреблението е неограничено, но при по-бавна връзка - 128 kbps.[/Quote]
повече подробности има тук - http://bit.ly/lRzvAq
[Quote]Тарифите за смартфони Net&Call предлагат от 300 до 5 000 МВ включен трафик на максимална скорост, а след него потреблението е неограничено, но при по-бавна връзка - 128 kbps.[/Quote]
повече подробности има тук - http://bit.ly/lRzvAq
Късно .. аз вече се обвързах на старите Net&Call :|
Като гледам 750МВ май ще са ми предостатъчни дори с тетеринга, който ползвам. За сметка на това обаче ако може да се вярва на този сайт са премахнали СМС-ите, което не е малък минус.
Като гледам 750МВ май ще са ми предостатъчни дори с тетеринга, който ползвам. За сметка на това обаче ако може да се вярва на този сайт са премахнали СМС-ите, което не е малък минус.
Според мен ще важи и за настоящи клиенти ;)
Ще видим...
Ще видим...
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Вече има такива тарифни планове Net & Call. При Виваком го няма това безумно ограничение на Глобул за рзумно потребление.
Рано е да се каже:D То и злобул не ограничаваха,ама някои лапета дето си вързват компа и теглят торенти доведоха до тава;)