VIVACOM увеличава месечните абонаменти за потребителите на Нет1 и N3

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 08 юли 2022, 18:51

Аз съм от бившите абонати на НЕТ1 и мога да кажа, че не само не правят подобрения, ами качеството на услугата се занижи значително.Звънят през 2 месеца да ни пробутват нови пакети, с цени 2 и повече пъти от това, което плащаме към момента.При първото им обаждане им обясних, че срочния ми договор е изтекъл и сега се подновява автоматично всеки месец при условия, които ме удовлетворяват и нямам нужда от нови оферти.Случайно, няколко часа след разговора и интернета и телевизията спряха и нямахме сигнал 3 дни.При обаждане към оператор ми казваха, че ще ме запишат за следващата седмица, защото нямали свободни техници.На 4тия ден и след 10 обаждания и телевизията и интернета тръгнаха от само себе си.За над 10 години като клиент на НЕТ1 телевизията и интернета са ми прекъсвали при силна буря за не повече от 2 часа и ги възстановяваха без да се налага да звъня.Те звъняха да се извиняват за причиненото неудобство и да искат да ме компенсират по някакъв начин, на което съм отказвал.Сега 3 дни нямаше телевизия и интернет въпреки обажданията ми нито някой се обади да се извини, нито да провери дали вече имаме сигнал, а техник така и не дойде.
Така че тия глупости, че вдигат цената, защото щели да подобрят услугата са пълна лъжа.Съкратили са целия персонал на НЕТ1 и от там са спестили доста, така че не виждам причина таксата да бъде увеличавана.Просто таксите на НЕТ1 бяха ниски и се чудят как да намерят причина да ги вдигнат.

Потребителски аватар
npet
Регистриран: 07 фев 2014, 12:05
Контакти:

Мнение от npet » 08 юли 2022, 19:31

.
Последна промяна от npet на 10 окт 2022, 10:52, променено общо 1 път.
-

Боян
Регистриран: 02 яну 2006, 20:41

Мнение от Боян » 10 юли 2022, 07:24

Хора, почвайте жалбите до КЗП и всички институции. Не може да оправдават по-високи цени с "увеличението на цените на основните енергоносители, оборудване и услуги и с цел за непрекъснато повишаване качеството на нашите услуги и предоствянето им на оптимална цена", а да вдигат цените само на някои абонати. И даже изрично пише, че на други абонати няма да променят цените!!! Това е избирателна дискриминация. Пускайте повече жалби, та КЗП да се светне, че така не може и да им "отвори" очичките.

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Re: VIVACOM увеличава месечните абонаменти за потребителите на Нет1 и N3

Мнение от nmnikolov » 11 юли 2022, 17:15

nikitrz написа:
08 юли 2022, 18:51
Аз съм от бившите абонати на НЕТ1 и мога да кажа, че не само не правят подобрения, ами качеството на услугата се занижи значително.Звънят през 2 месеца да ни пробутват нови пакети, с цени 2 и повече пъти от това, което плащаме към момента.При първото им обаждане им обясних, че срочния ми договор е изтекъл и сега се подновява автоматично всеки месец при условия, които ме удовлетворяват и нямам нужда от нови оферти.Случайно, няколко часа след разговора и интернета и телевизията спряха и нямахме сигнал 3 дни.При обаждане към оператор ми казваха, че ще ме запишат за следващата седмица, защото нямали свободни техници.На 4тия ден и след 10 обаждания и телевизията и интернета тръгнаха от само себе си.За над 10 години като клиент на НЕТ1 телевизията и интернета са ми прекъсвали при силна буря за не повече от 2 часа и ги възстановяваха без да се налага да звъня.Те звъняха да се извиняват за причиненото неудобство и да искат да ме компенсират по някакъв начин, на което съм отказвал.Сега 3 дни нямаше телевизия и интернет въпреки обажданията ми нито някой се обади да се извини, нито да провери дали вече имаме сигнал, а техник така и не дойде.
Така че тия глупости, че вдигат цената, защото щели да подобрят услугата са пълна лъжа.Съкратили са целия персонал на НЕТ1 и от там са спестили доста, така че не виждам причина таксата да бъде увеличавана.Просто таксите на НЕТ1 бяха ниски и се чудят как да намерят причина да ги вдигнат.
Аз пък преди около 3 години се махнах от НЕТ 1, на които има бях клиент 10 години. Спря интернета и отидох до мазето на блока и видях, че switch-а, където е моя кабел (имаха 3) му е изгоряло захранването. Повече от 24 часа не можех да се свържа с НЕТ 1 по телефона, защото просто никой не вдигна. И това в работно време през седмицата. През това време жената трябваше да си работи от вкъщи, защото детето беше болно. След като им писах и във facebook ми отговориха и ми позвъниха малко след това. Казах им за проблема и казаха "Ще предадем на колегите да се свържат с вас". Свързаха се едва на другия ден техници с мен т.е. 2 дни след като ми спря услугата. Като им обясних просто да дойдат и да си сменят захранването на switch-а едва след 2 дни дойдоха техници и го смениха. Въобще при НЕТ 1 от много години беше просто невъзможно да се свърже човек с оператор... а преди 10-на години при всяко обаждане вдигаха, дори и през ноща. Отделно кутията им в мазето беше цялата с измъкнати дюбели и висеше и се държеше на кабелите. Та да ми хвали някой обслужването на НЕТ 1 преди да ги купят от Виваком айде няма нужда.

Отговори