VIVACOM вече предлага само неограничени планове

snookybg
Регистриран: 17 ное 2014, 20:23

Re: VIVACOM вече предлага само неограничени планове

Мнение от snookybg » 20 сеп 2022, 10:52

zaboraboy написа:
20 сеп 2022, 08:41
Аз ги напускам след 15 години вярност,сега се двоумя къде,дали Виваком ще дадат за пренос нещо различно от официала?
Наскоро бях в два офиса на Виваком за пренос от Йетел. Казаха, че цената в комбинация с фиксирана услуга е тази от сайта демек за 32лв неограничени на 100мбпс, но ти дават безплатни 3 месеца и така средната цена за срока на договора става 28лв. Обмислям я тази оферта, до края на септември ще е валидна, после вече.. може и нещо повече да предложат.

mjoy383
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Мнение от mjoy383 » 20 сеп 2022, 11:36

Ако искате некачествени разговори ходете във Виваком! Няма човек, който е станал абонат от друг оператор и не е усетил разликата в разгворите, а в последно време и нета не е най-хубавия! Помислете преди да отидте и другото което е в това, че ставате "крепостни селяни" 19 месеца без да си вземете устройство и невъзможност да преподписвате при по-добри усливия....помислете. Виваком е най-лошата опция при пренос и ползване особено на пакетни услуги, после не може да се откачите от тях. Вие си знаете.

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 20 сеп 2022, 11:57

mjoy383 написа:
20 сеп 2022, 11:36
Ако искате некачествени разговори ходете във Виваком! Няма човек, който е станал абонат от друг оператор и не е усетил разликата в разгворите, а в последно време и нета не е най-хубавия! Помислете преди да отидте и другото което е в това, че ставате "крепостни селяни" 19 месеца без да си вземете устройство и невъзможност да преподписвате при по-добри усливия....помислете. Виваком е най-лошата опция при пренос и ползване особено на пакетни услуги, после не може да се откачите от тях. Вие си знаете.
За мен в А1 си си крепостен селянин с това извиване на ръце да се преподписва задължително, иначе на неприемливи условия. Йеттел пък с тези цени изобщо не ги коментирам.

snookybg

Мнение от snookybg » 20 сеп 2022, 12:25

mjoy383 написа:
20 сеп 2022, 11:36
Относно качеството на разговорите съм забелязал, че между два йетел абоната звукът е КРИСТАЛЕН. HD Voice ли се нарича не знам, но се чува все едно е до теб човека. Между Йетел и другите е малко по-зле, но пак бива. Виваком нямат ли перфектно качество за абонати в тяхната мрежа? Спомена за устройство - не предлагат ли взимане на устройство по всяко време на договора с подписването на нов 24-месечен срок, както правят от Йетел? Вивата нямат ли и опция за преподписване по всяко време по време на текущия договор, но с условието да е на по-висока такса освен през последните 3 месеца? Тези неща са си важни като цяло и ако липсват, ще се замисля дали да мина на тях, колкото и "добри" предложения да имат

mjoy383

Мнение от mjoy383 » 20 сеп 2022, 13:03

Не, нямат таква опция за преподписване и чакаш като алтав последните три месеца, не можеш да запазваш същите условия, не можеш да вземаш устройство по всяко време ако не си го взел в първия месец от подписването и качеството на разговорите е само ок в тяхната мрежа. Иначе Вива - А1 е ужас почти нищо не се разбира, Вива - Йетел е добре. Най-добра телефония имат Йетел без значение с кой говориш. Да, вярно че не е толкова ок както в мрежата им, но качеството е по-добро от Виваком. Аз лично се чудя с какъв акъл се местят във Виваком, обслужването е най-некомпетентното вземат млади служители ( аз харесвам млади хора, но не харесвам облъчени от манията че техния оператор е най-добър) това не е вярно и особено като се агрегираха в 4г + е пълен ужас. Избирай А1 ако се местиш, но при местенето активираш ВОЛТЕ иначе и там разговорите не са цвете за мирисане и са най-голяма латентност при свързване, а относно нета стават. Аз от Йетел и в 3г мрежа отварям клипове и страници това отдавна не се наблюдава нито в А1, нито във Виваком. В А1 можеш да си вземаш телефон по всяко време при същите условия, изключително изгоден е сегашният им план за 21 лева и когато решиш ( извън 24 те месеца) можеш да го преподпишеш като си купиш устройство:) Дано съм ти бил полезен;)

zaboraboy
Регистриран: 24 дек 2018, 17:28

Мнение от zaboraboy » 20 сеп 2022, 13:54

А този прословут план на А1 за 21 лв,докога е 5G достъпа?В сайта пише до края на септември сякаш? Високата скоросг е 1 година.
Едит:сега виждам,че неогр.скорост е до края на месеца,така ли,после 20?

snookybg

Мнение от snookybg » 20 сеп 2022, 14:19

zaboraboy написа:
20 сеп 2022, 13:54
А този прословут план на А1 за 21 лв,докога е 5G достъпа?В сайта пише до края на септември сякаш? Високата скоросг е 1 година.
Едит:сега виждам,че неогр.скорост е до края на месеца,така ли,после 20?
Просто този план се предлага, ако подпишеш до края на септември, а неограничената скорост е за първите 12 месеца от договора (вероятно на 5G връзка).
mjoy383 написа:
20 сеп 2022, 13:03
Не, нямат таква опция за преподписване и чакаш като алтав последните три месеца, не можеш да запазваш същите условия, не можеш да вземаш устройство по всяко време ако не си го взел в първия месец от подписването и качеството на разговорите е само ок в тяхната мрежа. Иначе Вива - А1 е ужас почти нищо не се разбира, Вива - Йетел е добре. Най-добра телефония имат Йетел без значение с кой говориш. Да, вярно че не е толкова ок както в мрежата им, но качеството е по-добро от Виваком. Аз лично се чудя с какъв акъл се местят във Виваком, обслужването е най-некомпетентното вземат млади служители ( аз харесвам млади хора, но не харесвам облъчени от манията че техния оператор е най-добър) това не е вярно и особено като се агрегираха в 4г + е пълен ужас. Избирай А1 ако се местиш, но при местенето активираш ВОЛТЕ иначе и там разговорите не са цвете за мирисане и са най-голяма латентност при свързване, а относно нета стават. Аз от Йетел и в 3г мрежа отварям клипове и страници това отдавна не се наблюдава нито в А1, нито във Виваком. В А1 можеш да си вземаш телефон по всяко време при същите условия, изключително изгоден е сегашният им план за 21 лева и когато решиш ( извън 24 те месеца) можеш да го преподпишеш като си купиш устройство:) Дано съм ти бил полезен;)
Е тва вече е доста жалко и ограничаващо потребителя от каквито и да е промени преди последните 3 месеца. Помня, че май точно затова се махнах от А1 преди 4-5 години. А и след като наскоро тъщата получи СМС, че е приела оферта от тях и да си чака договора, щом неколкократно преди това отказваше да им слуша предложенията по телефона, никога повече няма да им стана клиент - нагли са до безобразие. А сега след твоето мнение, ще се замисля и за Виваком дали си струва или цялото семейство да останем на йетел.

mjoy383

Мнение от mjoy383 » 20 сеп 2022, 15:05

А1 преподписаваш само през мобилен оператор 123 или*88 при това като си разпитал поне в два магазина какво предлагат и чак тогава казваш какво искаш и така, но аз лично съм доволен, че мога да си вземам телефон когато си пожелая. Йеттел стават във всяко едно отношение, дразни факта, че таксите са високи, но може да пробваш 1515 и да им кажеш какво искаш ....да видим те какво ще свършат:)

Потребителски аватар
JKRL
Регистриран: 18 фев 2021, 10:41

Мнение от JKRL » 20 сеп 2022, 15:23

zaboraboy написа:
20 сеп 2022, 13:54
А този прословут план на А1 за 21 лв,докога е 5G достъпа?В сайта пише до края на септември сякаш?
Да, до края на месеца.

STE1
Регистриран: 14 окт 2006, 20:35

Мнение от STE1 » 20 сеп 2022, 15:37

След повече от месец най накрая успях да прехвърля от абонаментен план на Виваком на предплатена на Виваком.Има офиси в които не официално не желаят да го правят и размотават докато се откажеш , но в други са много коректни и го правят в рамките на един ден.

Отговори