VIVACOM започва да предлага VoLTE

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE

Мнение от Мilen » 28 юли 2018, 16:18

[Quote] Та точно тогава брат ми работеше в Мтел и работеше по тази мрежа. От него знам, че за разлика от Теленор и Виваком, които подмениха всичките си клетки, Мтел и в частност брат ми от първо лице, просто към съществуващите клетки са слагали допълнителен модул за 4G. И то по неговите думи най-евтиния вариант. Това ако се нарича “изграждане на нова мрежа”, здраве му кажи.[/Quote]
Затова ли мрежата на Мтел е в такова отвратително състояние? Боже, боже, егати трагедията...

А събират почти 900 милиона лева всяка година от клетите си абонати Мтел... Абсолютна, безобразна гавра със собствените им клиенти...

Разпитай го за повече подробности, ще е изключително интересно!!

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE

Мнение от wer_aac » 28 юли 2018, 16:57

Много глупости изписахте:D:D:D Ето аз пък съм доволен от А1, както от мобилната мрежа така и от фиксираната т.е нет и телевизия. От всичките 100% мои приятели и познати 60% са на А1, останалите са на другите 2 оператора. Имам реален поглед на мрежата на Теленор и Виваком и смело твърдя, че не са с нищо по - напред.

Дори факта, че вече 20г никой не може да задмине А1 по брой абонати говори сам по себе си, че хората са доволни от тях. Ако бяха толкова недоволни както вие твърдите нямаше да са №1.

Leo Kolev
Регистриран: 09 авг 2010, 02:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE

Мнение от Leo Kolev » 28 юли 2018, 17:29

За съжаление много от абонатите на А1 са глупави и макар да не са доволни ги прилъгват в офисите и пак подписват за 2 години. На моето работно място, което се намира в пловдив, А1 няма хубаво покритие - на всички телефони се върти от 4г до 2г както си иска и разговорите прекъсват. На 2ма мои колеги им приключваха договорите, искаха да се оттърват, а сега пак подписаха при тях щото им дали евтино телефонче направо за без пари! (Huawei y5 2018 за 11лв на месец, при такса от 25 лева). Ей такива са им половината абонати на А1!
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE

Мнение от Мilen » 28 юли 2018, 17:46

[Quote]Huawei y5 2018 за 11лв на месец, при такса от 25 лева). Ей такива са им половината абонати на А1! [/Quote]
11 лв. на месец x 24 месеца= 264 лв. Виваком го дава същия телефон за 120 лв. в брой със скрития план от 24 лв., който предлага много повече от аналогичния на Мтел за 25 лв.

Наистина трудно ми е да си обясня защо повечето хора са толкова глупави... Така Мтел ще продължават да се гаврят с абонатите си, просто защото голямата маса е твърде инертна, глупава и пасивна, за да се махне! Или най-малкото да пробва с карта на друг оператор и да се родят след мъките с Мтел!

Много хора в частния бизнес, принудени да наемат служители, казват същото- масата са все по-зле, по-глупави, без елементарни умения... Но други няма, та се принуждават да ги взимат. Оттук тази маса ни дърпа и всички останали яко надолу! За съжаление не виждам изход от ситуацията...

wer_aac

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE

Мнение от wer_aac » 28 юли 2018, 17:56

Стига си писал глупости, при А1 също телефона е 120 лв с 26 лв план. А със скрит от 18 лв също е на 120лв схващаш ли

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE

Мнение от Мilen » 28 юли 2018, 18:01

Цените на Мтел не ги следя, откакто видях колко им е зле мрежата. Взех цитираните от колегата над мен. А ти като толкова много схващаш, сравни скритите планове на Мтел и Виваком. Да видим дали ще ти се откъсне от сърцето да признаеш кои са по-добри и то с много по-добри!

wer_aac

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE

Мнение от wer_aac » 28 юли 2018, 18:03

Това са глупости за плана и цената на колегите ти. На изплащане е 6.50 лв. При всички положения никой не иска да сменя А1 с вива, затова се получава така, че хората преподписват.

wer_aac

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE

Мнение от wer_aac » 28 юли 2018, 18:09

На Вивата са по-добри, дори не само скритите, а този от 50 лв с неограничен нет, докато А1 и Теленор са с 25 ГБ.
Това показва само едно, Виваком иска да набере повече клиенти. Защо обаче са скрити ? Нали са велики, нека ги изкарат отгоре и да се преборят с останалите 2 телекома или ги е страх и се договарят с тях.
И още нещо тези скрити планове не ги дават на всички. Мой приятел от 10г им е абонат плаща си като поп и преди месец преподписа на 25 лв с 10ГБ. Така и не им се откъсна сърцето да му предложат повече, а редовно си плаща.

sandi7
Регистриран: 07 окт 2017, 19:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE

Мнение от sandi7 » 28 юли 2018, 18:16

В моето обкръжение много хора минаха на А1 защото зарибяват с ниски цени за интернет и телевизия. Тук ползват мрежата на близу(docsis), а другите оператори са FTTH и услугите им са много по добри. Но хората търсят евтиното и затова се подлъгват и избират по-лошата, но по-евтина услуга. Мобилните им услуги не са по-евтини от на другите, но явно хората предпочитат всичко да им е в пакет.
Знам и за познат който има фирма със 80-90 карти и мина на А1, защото са му предложили телефон на много ниска цена, само че сега няма 4G на работното си място...

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE

Мнение от Мilen » 28 юли 2018, 18:21

Отдавна конкуренцията се води само чрез скрити планове! Защо- никой от трите не иска да си намалява печалбата, та всеки клиент, който не си поиска скрит план, му носи по-голяма печалба за срока на договора!

Обаче всеки, който влезе в магазин на Вива и покаже че знае точно какви са скритите планове, веднага му ги дават без проблем! Няма такива простотии като да ти искат телефона на човека, преподписал на такива условия, както масово се прави по офисите на Мтел!

С твоя човек нямам представа какъв е случая. В темата за скритите планове някакъв трол се направи на интересен и вика- ама в кой точно магазин преподписа, на мен не ми предлагат? Очакваше че няма да му дам конкретен отговор, хаха. Казах му два магазина в София, където гарантирано ще получи скритите планове и познай- повече и не писа :) Та такива слухове се разпространяват явно от служители на другите оператори. Отделно разбира се има и хора, дето не могат да се оправят сами с нищо. Случаи много.

Отговори