VIVACOM започва да предлага VoLTE
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
[Quote]Станиславе,в част от посочените неща са първи, защото тогава бяха сами и липсваха други оператори ! Коректно е да се посочат неща, които първи са внедрили преди конкуренцията [/Quote]
Ако говорех за времето, когато са били сами на пазара (изключвайки Мобиком), щях да спомена гласовите разговори, SMS, роуминг...;)
Ако говорех за времето, когато са били сами на пазара (изключвайки Мобиком), щях да спомена гласовите разговори, SMS, роуминг...;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
Невероятно, че първи са предложили гласови разговори (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
Реално погледното виваком нищо не са пуснали. Щом е само за два модела телефони и то с точно определен софтуер. Пуснали volte на 100-200 човека. Голям праз.
Не мога да разбера за какво говорим тук. Това е смешно.
Не мога да разбера за какво говорим тук. Това е смешно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
Първи почнаха и с мошенгиите. :|(angry):D
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
Ами събитие си беше https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/1995/09/18/1063048_oshte_edni_mobilni_telefoni_se_poiaviavat_u_nas/
Дотогава имаше много популярна услуга само за получаване на съобщения и то ако си в обхват и устройството ти не е изключено (beer)
Дотогава имаше много популярна услуга само за получаване на съобщения и то ако си в обхват и устройството ти не е изключено (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
[Quote]Днес пренесох теленорска предплатена към тях и за 27,99 предлагат 300 межд в ес и 25 гъбки.[/Quote]
Не знам защо е това мерена на...гигабайти, ама за 3-ти път ще кажа, че за няма и 22 лева в Теленор дават 150 СМс национални, 400 минути към ЕС и зона Балкани, а нета е 15 гигабайта.
На един му трябва нет, на друг му трябват СМС-и, на трети му трябват минути - затова сме хора и имаме различни потребности.
Същото като горното, но СМС-ите са 100, го имам и от А1, нета ми е 12 гиги и минутите са 400 за 23 лева.
Хубавото на Теленор и А1 е това, че могат да вариват между СМС-и, интернет и минути, съобразно желанието на клиента, докато Виваком дават малко повече интернет, но не могат да модифицират плановете според клиента.
Не знам защо е това мерена на...гигабайти, ама за 3-ти път ще кажа, че за няма и 22 лева в Теленор дават 150 СМс национални, 400 минути към ЕС и зона Балкани, а нета е 15 гигабайта.
На един му трябва нет, на друг му трябват СМС-и, на трети му трябват минути - затова сме хора и имаме различни потребности.
Същото като горното, но СМС-ите са 100, го имам и от А1, нета ми е 12 гиги и минутите са 400 за 23 лева.
Хубавото на Теленор и А1 е това, че могат да вариват между СМС-и, интернет и минути, съобразно желанието на клиента, докато Виваком дават малко повече интернет, но не могат да модифицират плановете според клиента.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
Не се впрягай толкова (beer) Всеки си харесва нещо от оператора, който ползва, а останалото е само излишни спорове (beer) Не виждам съществени разлики, които да накарат човек да смени оператора си !
-
- Регистриран: 14 апр 2016, 11:43
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
Цитирания план за пренос или преподписване се дава?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
Мислех да ти напиша нещо подобно но ме изпревари, евала (yes);)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
В А1 е за пренос, а в Теленор е за преподписване.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!