VIVACOM започва да предлага VoWiFi услуга
Re: VIVACOM започва да предлага VoWiFi услуга
Ми не знам. Има и някои безплатни, но нека всеки си ги намери сам, че ако всички лесно ги ползват ще им запалим сървърите.
Не мога да гарантирам, че ще стане. Няма как да опитам. Нито имам телефон с vowifi ,нито рутер с опция за vpn(mikrotik, open wrt, dd wrt софтуера за много модели), нито съм в чужбина. Но това пишат по форумите за други оператори с vowifi. Може да почнат да ги блокират дори, но тогава ще си заслужава да си направиш vpn на твой компютър в БГ, към който да се свързваш.
Не мога да гарантирам, че ще стане. Няма как да опитам. Нито имам телефон с vowifi ,нито рутер с опция за vpn(mikrotik, open wrt, dd wrt софтуера за много модели), нито съм в чужбина. Но това пишат по форумите за други оператори с vowifi. Може да почнат да ги блокират дори, но тогава ще си заслужава да си направиш vpn на твой компютър в БГ, към който да се свързваш.
Трябва ли допълнително активиране ако вече има активно volte? И по какво да позная че работи? В момента WiFi иконата и volte иконата си стоят заедно една до друга. Преди си мисля, че при включено WiFi, иконата за volte се скриваше. Някой с активно vowifi може ли да постне картинка?
Ето така ще е при SamsungВ@НК0 написа: ↑12 мар 2019, 22:44Трябва ли допълнително активиране ако вече има активно volte? И по какво да позная че работи? В момента WiFi иконата и volte иконата си стоят заедно една до друга. Преди си мисля, че при включено WiFi, иконата за volte се скриваше. Някой с активно vowifi може ли да постне картинка?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
При мен на самсунг s9+ не мога да набера при включен самолетен режим. Както виждам на картинката телефонът е в такъв режим. Иначе при нормален режим нямам такава иконка, която си подчертал и заградил.Dubspace написа:Ето така ще е при SamsungВ@НК0 написа: ↑12 мар 2019, 22:44Трябва ли допълнително активиране ако вече има активно volte? И по какво да позная че работи? В момента WiFi иконата и volte иконата си стоят заедно една до друга. Преди си мисля, че при включено WiFi, иконата за volte се скриваше. Някой с активно vowifi може ли да постне картинка?
За това ще трябва да си оправят core мрежата.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Сега с масовия трафик от касовите апарати ще е мазало. Затова трескаво се търсят такива опции за облекчаване на мрежата. Ето и друг слух - и Вива ще правят дигитален портфейл.
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
За пребиваващи в Германия Re: VIVACOM започва да предлага VoWiFi услуга
https://www.satellite.me/
1 App:
- 1 немски мобилен номер
- 5 Евро/месец
- Неограничени разговори към 55 страни, вкл. България
Към момента само за iOS, скоро и за Android.
Удобно, качествено и полезно!
1 App:
- 1 немски мобилен номер
- 5 Евро/месец
- Неограничени разговори към 55 страни, вкл. България
Към момента само за iOS, скоро и за Android.
Удобно, качествено и полезно!
Re: За пребиваващи в Германия Re: VIVACOM започва да предлага VoWiFi услуга
Ако е наистина така, звучи много добре. Но какъв е този сайт само на немски през 2019 г.? Английският е абсолютно задължителен, щом искат клиенти от чужбина. Явно са още на ранен етап.
Въобще не е задължителен английският, особено в 21 век !
Зависи на колко и кои хора ще се продава.