Всички модели Nokia ще са с Android One

mishobehar
Регистриран: 30 апр 2007, 15:06

Всички модели Nokia ще са с Android One

Мнение от mishobehar » 25 фев 2018, 20:36

Всъщност за мен това е една от топ новините от конгреса.. Това със сигурност ще дръпне много клиенти, които са недоволни от ъпдейтите на телефоните си..

NIkolay Nuk
Регистриран: 26 апр 2013, 14:42

Re: Всички модели Nokia ще са с Android One

Мнение от NIkolay Nuk » 25 фев 2018, 21:31

И аз мисля че чистя андроид е по-добрия вариант но тука форумци разбирачи казват това било пълна глупост

Sinansi1
Регистриран: 19 фев 2018, 20:19

Re: Всички модели Nokia ще са с Android One

Мнение от Sinansi1 » 25 фев 2018, 22:14

Браво на Nokia може и да ме спечелят.От дете им съм фен,сега съм със Samsung но с нетърпение чаках новите андроид модели на Nokia

mamuta70
Регистриран: 11 фев 2010, 21:11

Re: Re: Всички модели Nokia ще са с Android One

Мнение от mamuta70 » 26 фев 2018, 22:24

Нокиа залагат на чистия Андроид от една страна за бързи ъпдейти а от друга се съкращават разходи за разработка на софтуер и печелене на време. Има привърженици както на чистия дроид така и на преработения такъв от производителите. Плюсовете и минусите всички ги знаем но специално за мен с преки впечатления и от двата варианта не харесвам чистия по ред причини (скучен и беден от към настройки интерфейс, липсата на елементарни и нужни апликации, грозен лончер и т.н. но все пак всичко опира до вкус а и щом все повече производители се насочват към чистия Андроид явно потребителите го харесват (масите не се интересуват от сложен и труден интерфейс а им трябват само основни функции.)

Отговори