Вземете Sony PlayStation®5 в комплект с телевизор на още по-добра цена от Vivacom
Вземете Sony PlayStation®5 в комплект с телевизор на още по-добра цена от Vivacom
Новина от MobileBulgaria Вземете Sony PlayStation®5 в комплект с телевизор на още по-добра цена от Vivacom
Ще чакам следващата оферта (☞ ಠ_ಠ)☞ PS5 + телевизор + кола + жена ...
Бъди свободен
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Вземете Sony PlayStation®5 в комплект с телевизор на още по-добра цена от Vivacom
Много хора са разочаровани от PS5 въпреки, че първоначално имаше недостиг. Сега в ибей е пълно с почти нови конзоли. Няма нови заглавия, само някакви преработки.
Re: Вземете Sony PlayStation®5 в комплект с телевизор на още по-добра цена от Vivacom
То нвсякъде е пълно с PS5 / eBay , FB marketplace /, но на каква цена? Почти двойна, а понякога и тройна!
Iphone 15 Pro Max
В кои магазини го има?
Best Buy, Target, Amazon няма налични, единствено в Walmart но 800-900$ !
Best Buy, Target, Amazon няма налични, единствено в Walmart но 800-900$ !
Iphone 15 Pro Max
Еми примерно в Технополис знам, че продават от доста време.
https://www.technopolis.bg/bg/Konzoli/K ... 7UQAvD_BwE
Нямат наличност.
iPhone 16 Pro Max & watch Ultra 2
Mac mini M4 Pro, iPad Pro 13" M4
Mac mini M4 Pro, iPad Pro 13" M4
Обещал съм на моят син за Коледа PS5, но не мисля че ще се получи.
А, между другото Май месец търсехме кола за жена ми, с допълнителни екстри, и ни казах че няма налични такива, и ще трябва да чакаме!
А, между другото Май месец търсехме кола за жена ми, с допълнителни екстри, и ни казах че няма налични такива, и ще трябва да чакаме!
Iphone 15 Pro Max