Windows Phone може да стане втора мобилна операционна система още тази година
Re: Windows Phone може да стане втора мобилна операционна система още
\"Nokia Rules Windows Phone Market With 92% Share In 2013\"
Да не забравяме че през 2013 са продадени и 76,6 милиона iPad-a. :P
Да не забравяме че през 2013 са продадени и 76,6 милиона iPad-a. :P
-
- Регистриран: 20 авг 2013, 11:48
Принципно си прав едва ли тази година ще се случи това, но тенденцията за постоянен спад на средната цена на смартфоните е нещо което трябва да се има в предвид, което неминуемо ще намали дела на Айфон за сметка на по-евтините модели, отделно броя на телефоните продавани на развитите пазари вече намалява за сметка на развиващите се, това е другата тенденция която ще влияе с пълна сила за 2014 (Айфон сигурно 80 % от телефоните си продава в САЩ и Япония). Иначе и на мен ми е чудно как може някой да си купува Айфон или Андроид телефон първите имат невероятно високи цени, а вторите са пълни боклуци откъм качество, но кво да се прави хората винаги са били глупави и трудно могат да разберат коя стока е най-добра откъм качество и цена едновременно.
[Quote]първите имат невероятно високи цени[/Quote]
Да не забравяме, че айфонът е скъп предимно за балканските страни...
Да не забравяме, че айфонът е скъп предимно за балканските страни...
На мен пък WinPhone повече ми харесват в ролята на догонващи. Дори и на трето място!
Покрай новия ОС и изоставането като цяло, започнаха да докарват качествено нещата. Зорът ги размърда. Има много още какво да се желае, съгласен съм, но това е единствения мобилен ОС, който е различен! И с много оригинален интерфейс. И цялостната идея е различна. Уважавам различните, а не еднаквите, които гонят печалбата по възможно най-евтиния път - щом тълпата купува и ние там. Аман от еднакви иконки, еднакви менюта, еднакво всичко.
Така че, колкото и да си ги псувам регулярно(причини бол), те са единствените, които имат перспектива в по-дългосрочен план. Защото в най-скоро време айос-а и андроида ще са морално остарели фосили и само на WinPhone няма да им се наложи да правят фундаментални промени.
Да не казвам голяма приказка, но имат съвсем реалния шанс и първи да станат.
Дано да не засерат пейзажа.
Покрай новия ОС и изоставането като цяло, започнаха да докарват качествено нещата. Зорът ги размърда. Има много още какво да се желае, съгласен съм, но това е единствения мобилен ОС, който е различен! И с много оригинален интерфейс. И цялостната идея е различна. Уважавам различните, а не еднаквите, които гонят печалбата по възможно най-евтиния път - щом тълпата купува и ние там. Аман от еднакви иконки, еднакви менюта, еднакво всичко.
Така че, колкото и да си ги псувам регулярно(причини бол), те са единствените, които имат перспектива в по-дългосрочен план. Защото в най-скоро време айос-а и андроида ще са морално остарели фосили и само на WinPhone няма да им се наложи да правят фундаментални промени.
Да не казвам голяма приказка, но имат съвсем реалния шанс и първи да станат.
Дано да не засерат пейзажа.
от първите си взех както излезе таз ос и съм страшно раз. издържах една г. с нея и се надявах на нея и мястото поне засега и е при непотребните ми джаджи ,а имах 4s по това време и го продадох заради wp за сега нестанка ,ако се оправят ще го извадя от килера
Да така беше в началото, WP 8 Black е много напред от първите дървета 7/7.5. ;)
много,много е за всеки явно разл. за мен имат още доста работа и ако не са евтини то няма никои и в индия да ги купи ,а главно там се продават
правилно първите супер дървета за 7,5 и 7,8 ,а цените бяха като за супер клас
[Quote]Иначе и на мен ми е чудно как може някой да си купува Айфон или Андроид телефон първите имат невероятно високи цени, а вторите са пълни боклуци откъм качество, но кво да се прави хората винаги са били глупави и трудно могат да разберат коя стока е най-добра откъм качество и цена едновременно.[/Quote]
Така е, всички сме глупави, добре че си ти да ни \"светнеш\" за нещата от живота...
С глупавата лумия не можеш да правиш огромна част от нещата, които ми трябват на мен...
Дай ми вариант за следните неща:
- Race Chrono - запис и анализ на състезания по моторни спортове
- Sky Sports F1 - гледане на живо
- приложение за Cloud.mail.ru?
- Call recorder?
- Bria?
- ibm traveller?
- ibm sametime?
- mobyler?
- Ringcredible?
- Skrill?
- Truecaller с визуализация по време на звъненето?
- Zoiper?
- Logmein?
- приложение за IrDA дистанционно?
Мисля да спра дотук...
Така е, всички сме глупави, добре че си ти да ни \"светнеш\" за нещата от живота...
С глупавата лумия не можеш да правиш огромна част от нещата, които ми трябват на мен...
Дай ми вариант за следните неща:
- Race Chrono - запис и анализ на състезания по моторни спортове
- Sky Sports F1 - гледане на живо
- приложение за Cloud.mail.ru?
- Call recorder?
- Bria?
- ibm traveller?
- ibm sametime?
- mobyler?
- Ringcredible?
- Skrill?
- Truecaller с визуализация по време на звъненето?
- Zoiper?
- Logmein?
- приложение за IrDA дистанционно?
Мисля да спра дотук...