Windows Phone може да стане втора мобилна операционна система още тази година
Re: Windows Phone може да стане втора мобилна операционна система още
Благодаря, че споделяш с нас, но след всичко написано.....ме хвана \"страх\" от тази OS....
Пичове,
не успявам по никакъв начин да си синхронизирам контактите...
на всичкото отгоре днес цял ден при опит да инсталирам което и да е приложение, ми дава
[Quote]The Microsoft account service is unavailable at the moment. Try again later.[/Quote]
Не знам, ама, честно да ви кажа, толкова ръчкане по телефона, колкото направих досега за неуспешното качване на контактите, с андроид никога не съм правил :D Със същите усилия човек може да се научи да рутва и качва къстъм ромове :D
не успявам по никакъв начин да си синхронизирам контактите...
на всичкото отгоре днес цял ден при опит да инсталирам което и да е приложение, ми дава
[Quote]The Microsoft account service is unavailable at the moment. Try again later.[/Quote]
Не знам, ама, честно да ви кажа, толкова ръчкане по телефона, колкото направих досега за неуспешното качване на контактите, с андроид никога не съм правил :D Със същите усилия човек може да се научи да рутва и качва къстъм ромове :D
Имам над 500 контакта в гугъл, синхронизираха ми както те, така и календарните събития. Проблеми с инсталирането също не съм имал, качил съм над 30 приложения.
А дата час , часова зона и изобщо регион да са сверени ? Пробвай и с регион България ;).
Трябваше да го оставиш да продължи да ръчка до припадък :D Направо ще ме умори от смях този човек! Забавен е, не може да му се отрече! 8)
А понеже е нов е хубаво да му се помогне , хора сме все пак :).
Това сигурно си го направил миналата година, нали? ;)
от 1.1 гугъл са спрели АктивСинк-а, а новия протокол нещо се дъни в новата реализация на Уинбоз, когато в контактите има снимки. Или си махаш снимките, или няма синхронизация :D
прехвърлих ги с някакво приложение, което си беше на телефона, но това е еднократно и нямат синхронизация...
Който е много отворен и се прави на много умен, да заповяда да ми синхронизира контактите - залагам каса бира, че не може ;)
от 1.1 гугъл са спрели АктивСинк-а, а новия протокол нещо се дъни в новата реализация на Уинбоз, когато в контактите има снимки. Или си махаш снимките, или няма синхронизация :D
прехвърлих ги с някакво приложение, което си беше на телефона, но това е еднократно и нямат синхронизация...
Който е много отворен и се прави на много умен, да заповяда да ми синхронизира контактите - залагам каса бира, че не може ;)
да, това го оправих, след като телефонът самосиндикално си беше сменил датата и часа по някаква причина...
[Quote]Трябваше да го оставиш да продължи да ръчка до припадък[/Quote]
Даааааа, разбирам сега логиката ви... Пишете навсякъде колко е готин и бърз, та чак щял да задмине иОС, риаш ли... Но това не е, защото ви харесва... Това е защото вече сте осъзнали колко сте се прее*али и искате да убедите и други да си го вземат, за да се прее*ат и те :D
Дерзайте, щом се забавлявате от това, значи мога само да съжалявам живота ти и липсата на истински забавления ;)
Даааааа, разбирам сега логиката ви... Пишете навсякъде колко е готин и бърз, та чак щял да задмине иОС, риаш ли... Но това не е, защото ви харесва... Това е защото вече сте осъзнали колко сте се прее*али и искате да убедите и други да си го вземат, за да се прее*ат и те :D
Дерзайте, щом се забавлявате от това, значи мога само да съжалявам живота ти и липсата на истински забавления ;)
Преди 20 дена ми дадоха лумиата, сиреч, след Нова година. Синхронизирах контактите и календара, както вече казах. От тогава до сега каквото вкарам в сонито (контакт/запис в календара) се синхронизира с лумиата и обратното... Дерзайте. ;)