Windows Phone може да стане втора мобилна операционна система още тази година
Re: Windows Phone може да стане втора мобилна операционна система още
[Quote]Вито:
Ползвам едни и същи неща на Sony M и Lumia 820. Телефоните са със сходен хардуер, първият се забавя след избор на приложение, или дадена опция, вторият не. [/Quote]
Ако бяха със сходен хардуер тогава и двата щяха са на 1.5 GHz, но в случая ти ни лъжеш и ето доказателствата:
Sony Xperia M
Chipset Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8227
CPU Dual-core [B]1 GHz[/B]
GPU Adreno 305
Nokia Lumia 820
Qualcomm MSM8960 Snapdragon
Krait Dual-core [B]1.5 GHz[/B] Krait
Adreno 225
[Quote]Вито
.. Приятел с Note 2 също се дразни месеци с лаговете му и иска смяна на системата... Та всеки според нуждата и приоритетите си. :)[/Quote]
Изобщо ъпдейтвал ли е версията на Android-а до 4.3 или още не?
Ползвам едни и същи неща на Sony M и Lumia 820. Телефоните са със сходен хардуер, първият се забавя след избор на приложение, или дадена опция, вторият не. [/Quote]
Ако бяха със сходен хардуер тогава и двата щяха са на 1.5 GHz, но в случая ти ни лъжеш и ето доказателствата:
Sony Xperia M
Chipset Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8227
CPU Dual-core [B]1 GHz[/B]
GPU Adreno 305
Nokia Lumia 820
Qualcomm MSM8960 Snapdragon
Krait Dual-core [B]1.5 GHz[/B] Krait
Adreno 225
[Quote]Вито
.. Приятел с Note 2 също се дразни месеци с лаговете му и иска смяна на системата... Та всеки според нуждата и приоритетите си. :)[/Quote]
Изобщо ъпдейтвал ли е версията на Android-а до 4.3 или още не?
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
А думата [B]сходен[/B] говори ли ти нещо, или дай да пишем, да покажем колко по-мощен е с година по-стария от сонито 820?! Ъпдейтвал е човека, сега по-доволен ли си?!
-
- Регистриран: 30 дек 2013, 22:39
според мен продажбите и пазара определят,не виждам защо спорите след като андроид отвя всичко по пътя си:D
Не съм от спорещите, казвам какъв е случая при мен и около мен. Няма лошо нека отвява, въпросът е, че мен не ме трогва особено, за разлика от WP.
[Quote]Вито:
...Ъпдейтвал е човека, сега по-доволен ли си?![/Quote]
Я кажи точно с коя версия е (набери [B]*#1234#[/B]) да видим дали лъжеш, че е с 4.3 и отделно, че след получаване на по-висока версия на Android е препоръчително да се върнат фабричните настройки - и това се съмнявам да го е направил, ако изобщо е с 4.3 в момента.
...Ъпдейтвал е човека, сега по-доволен ли си?![/Quote]
Я кажи точно с коя версия е (набери [B]*#1234#[/B]) да видим дали лъжеш, че е с 4.3 и отделно, че след получаване на по-висока версия на Android е препоръчително да се върнат фабричните настройки - и това се съмнявам да го е направил, ако изобщо е с 4.3 в момента.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
[Quote]да видим дали лъжеш[/Quote]
Я по-кротко с изказванията! Нито ме познаваш, нито имаш доказателства, че съм лъгал!!! Не съм ти дистанционно, за да набирам каквото и да било! С този тон у вас, при мен не минава!
Я по-кротко с изказванията! Нито ме познаваш, нито имаш доказателства, че съм лъгал!!! Не съм ти дистанционно, за да набирам каквото и да било! С този тон у вас, при мен не минава!
[Quote]Вито:
Я по-кротко с изказванията! Нито ме познаваш, нито имаш доказателства, че съм лъгал!!! Не съм ти дистанционно, за да набирам каквото и да било! С този тон у вас, при мен не минава![/Quote]
Ето как се \"отзовават\" верните фенове на WP телефоните. Кобрети пита за част от програми, които ползва - не получи конкретн отговор, аз питам за нещо друго - държиш ми тон.
Освен да ти пожелая приятно радване на facebook, който не лагва на WP (то и без това за друго май не го ползват :D).
Я по-кротко с изказванията! Нито ме познаваш, нито имаш доказателства, че съм лъгал!!! Не съм ти дистанционно, за да набирам каквото и да било! С този тон у вас, при мен не минава![/Quote]
Ето как се \"отзовават\" верните фенове на WP телефоните. Кобрети пита за част от програми, които ползва - не получи конкретн отговор, аз питам за нещо друго - държиш ми тон.
Освен да ти пожелая приятно радване на facebook, който не лагва на WP (то и без това за друго май не го ползват :D).
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ако си чел по-внимателно преди да пишеш, щеше да разбереш, че нито съм \"фен\" на WP, нито 820 ми е личен телефон. Казвам, че едната ОС ми харесва повече от другата, а за какво ще я ползвам е лично моя грижа! А, че моя познат е дал над 1000 лв. за телефон, който след последния прословут ъпдейт е почнал да лагва още повече е лично негов проблем, който го кара да не поглежда повече андроид при избор на нов смартфон!
Като се научиш как да питаш може да получиш отговор.
За Кобрети програми няма (все още), но моята професия не е свързана с неговите изисквания, следователно не са ми нужни изброените от него програми. От просто по-просто, ама...
Като се научиш как да питаш може да получиш отговор.
За Кобрети програми няма (все още), но моята професия не е свързана с неговите изисквания, следователно не са ми нужни изброените от него програми. От просто по-просто, ама...
[Quote]А, че моя познат е дал над 1000 лв. за телефон, който след последния прословут ъпдейт е почнал да лагва още повече е лично негов проблем, който го кара да не поглежда повече андроид при избор на нов смартфон! [/Quote]
Вито, не искам да влизам в пререкания с никой, но това за Ноута, което си го написал са наистина пълни измислици. Аз съм с 4.3 и лаг никъде не съм видял. Това е най-добрия смартфон след С2, който някога съм имал, а за новото Сони нямам думи (това е друга тема). Това, което ти каза @centur ако е направено няма, как да има лаг...
[i]Само да намеря време тези дни, ще дам подробно инфо и за Sony Xperia Z1[/i]
Вито, не искам да влизам в пререкания с никой, но това за Ноута, което си го написал са наистина пълни измислици. Аз съм с 4.3 и лаг никъде не съм видял. Това е най-добрия смартфон след С2, който някога съм имал, а за новото Сони нямам думи (това е друга тема). Това, което ти каза @centur ако е направено няма, как да има лаг...
[i]Само да намеря време тези дни, ще дам подробно инфо и за Sony Xperia Z1[/i]
Samsung GALAXY S22 Ultra
Това андролаг феновете са способни да осер*т всяка тема, в която се говори за превъзходството над андролаг. Както написах по-горе хората, нямат време като вас да си ъпдейтват телефоните и да се чудят какво да си слагат, за да върви нормално. Те си взимат нещо и използват всичко без грам проблеми. IOS затова е толкова успешен, а WP8 върви по неговият път. Нямало еди кое си приложение, което се използва от 0.001% от хората, но има всичко останало за да задовали изискванията на 95% от хората.
Пак ще се повторя андролаг феновете, че смартфона ти трябва да ти служи по-възможният най-добрият начин, а не ти да служиш на него, четейски и справяйски се с проблеми как да не лагва като качиш 2 приложения..
Пак ще се повторя андролаг феновете, че смартфона ти трябва да ти служи по-възможният най-добрият начин, а не ти да служиш на него, четейски и справяйски се с проблеми как да не лагва като качиш 2 приложения..