Windows Phone може да стане втора мобилна операционна система още тази година
Windows Phone може да стане втора мобилна операционна система още тази
Ако в скоро време пуснат телефон с две сим, ще ме спечелят още повече и с радост ще изоставя sony m...
-
- Регистриран: 13 яну 2007, 17:58
Re: Windows Phone може да стане втора мобилна операционна система още
Нормално е да се случи.
Xiaomi Mi Mix 3
За цялата 2013 данните са : продадени смартфони 1.004 милиарда, от които 30.5 милиона са на Nokia . Сигурен съм че са втори, но от зад напред. Apple има 153.4 милиона продадени смартфона за 2013г. Агенция "Кантар" са големи капацитети. ;)
http://www.forbes.com/sites/terokuittinen/2014/01/23/just-how-much-brand-damage-is-microsoft-doing-to-nokia/
http://www.forbes.com/sites/terokuittinen/2014/01/23/just-how-much-brand-damage-is-microsoft-doing-to-nokia/
Данните изобщо не ме интересуват. Искам стабилен телефон. От седмица съм със 820 (даден ми именно, за да пробвам OS), от месец съм със Сони М. Мога да ти кажа, че андроида е отвратителен, спрямо WP. Да има милиони програми, но... за какво, ако телефонът работи със скоростта на ранен охлюв?! Наистина има дребни неща за добавяне, но стабилността на WP, андроид телефоните могат само да я мечтаят. Разбира се това е лично мнение. ;)
Вито, погледни някои Moto X, Moto G или nexus 5. Това са съвременни смартфони от среден клас.
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
Съмнително е WP да изпреварят iOS. Както е споменал човека по-долу, Айпъл са продали 153милн. телефона, а Нокия само 30милн.
Давам пример с 820, модел от ноември 201[B]2[/B] и Сони М от юни 201[B]3[/B]. Сонито след петия ден започна да се забавя, а нокиата не се е замислила за секунда до този момент...
Слагай всички клипове и музика на SD картата, щото вградената памет като я запълниш на 80% и тела (какъвто и да е) почва да влачи. Сонито е с чипсет на 1Ghz, а Nokia-та със същият, но на 1,5GHz. Едното телефонче е ентри-левъл, а другото непосредствено под флагмана 920.
Така е да, немощно е сонито. От 2 ГБ използваеми има свободни 800 MБ, което се дължи на инсталирани програми. Всичко останало е в картата. ;) Не е проблем, но дразни, не съм очаквал повече от телефон в този клас, а и това беше единствения телефон с две сим, който ми хареса визуално. Чакам обаче двусимови с WP.
Приятелю A4i, само да те светна, че става въпрос за изпреварване на ОПЕРАЦИОННИ СИСТЕМИ, а не на марки... Под "Windows phone може да изпревари Ios", не се взима в предвид само марката Nokia.... Има и телефони с други марки ползващи Windows phone... Аман от такива сравнения вече!