Windows Phone осигурява по-висока издръжливост на батерията от Android
Re: Windows Phone осигурява по-висока издръжливост на батерията от And
Колкото и да си ги опреснявам, няма как да го използвам, понеже няма и 40% от функционалността на Андроид, ако искам слушалка за Ало-Ало ще си купя Нокия, фейсбоклуци и т.н. не използвам.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
[Quote]Фактът от статията е че този телефон с УинФон може повече. Приеми го.[/Quote]
Единственото полезно нещо на М8 с WP ще е ако на него може....да се инсталира Андроид. Голямо предимство 10%батерия ако изобщо е вярно ще имате още 1 час ползване в повече и пак ще зареждате всеки ден като всички останали :|
WP е на години развитие от Андроид. Това, че сте се излъгали да си купите телефон с WP си е ваша грешка. Още по -голям смях стратегията на Нокиа да направят телефони с Андроид та потребителите да се отвратят и да минат на ...WP :D
Единственото полезно нещо на М8 с WP ще е ако на него може....да се инсталира Андроид. Голямо предимство 10%батерия ако изобщо е вярно ще имате още 1 час ползване в повече и пак ще зареждате всеки ден като всички останали :|
WP е на години развитие от Андроид. Това, че сте се излъгали да си купите телефон с WP си е ваша грешка. Още по -голям смях стратегията на Нокиа да направят телефони с Андроид та потребителите да се отвратят и да минат на ...WP :D
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 22:48, променено общо 1 път.
-
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 22:48, променено общо 1 път.
-
Какво можеш да направиш с WP? С Андроид мога да направя ВСИЧКО, само съм ограничен от размера на екрана... а ТИ? ;)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Значи аз имам и при 21 и при 42 устройство 9 мегабита при едното е под 50 процента при другото е под 25.. и това са ми от най-добрите резултати масово е нещо между 3 и 7...утре имам пътуване и по провинцията ще погледна тук там какво се достига пак :)
Сега пуснах един тест с модем huawei e173 до прозореца и се получи следното:
edit:
Към модераторите или към който зависи: защо тия картинки могат да са само Jpeg само до 500кб ...като е само jpeg сложете един филтър като се отвори прозореца за избор на файл да не отваряш друго различно от *.jpg па голям зор да се конвертира квото и да е в какво ви трябва за визуализиране не знам кой ви е програмист на форума но го хванете за 1 час да направи тия неща.Отделно прикачена картинка е супер малка, ок но направете като се цъна да се отваря нещо поне като 500 на там колкото пиксела тия картинки по тоя начин са неизползваеми и са с размер на аватар... това студент края на първа година ли ви е го е правил форума...дайде някой лев направете го използваем.
Сега пуснах един тест с модем huawei e173 до прозореца и се получи следното:
edit:
Към модераторите или към който зависи: защо тия картинки могат да са само Jpeg само до 500кб ...като е само jpeg сложете един филтър като се отвори прозореца за избор на файл да не отваряш друго различно от *.jpg па голям зор да се конвертира квото и да е в какво ви трябва за визуализиране не знам кой ви е програмист на форума но го хванете за 1 час да направи тия неща.Отделно прикачена картинка е супер малка, ок но направете като се цъна да се отваря нещо поне като 500 на там колкото пиксела тия картинки по тоя начин са неизползваеми и са с размер на аватар... това студент края на първа година ли ви е го е правил форума...дайде някой лев направете го използваем.
НЕ се нерви, платформата на форума е от преди 100 години, толкова е зле, че чак не е истина, но това е, няма ПАРИ за друго, само модераторите са БЕЗПЛАТНИ :)
п.п. Така де, БЕЗЦЕННИ, да не си помислите нещо ;)
п.п. Така де, БЕЗЦЕННИ, да не си помислите нещо ;)
В Плевен почти на центъра http://www.speedtest.net/wp/16436148.png , в село почти на центъра http://www.speedtest.net/wp/16446560.png Huawei E 5330 :). И така има тема за скоростите и тн , дай там да пишем защото тук темата е друга и е за ОС Windows Phone и тн ... Аз спирам !
И все пак WP се развива в пъти по-бързо от андроид в началото си. Тепърва се очакват върхове и нововъведения. А каквто виждаш и в момента WP е по-производителна, въпрос на време е на хората да им писне да рутват устройствата си за да могат да изпратят смс без забивания :D
WP съчетава минимализъм и мощ, маркета се развива със всеки изминал ден! Дори 520 работи безотказно без да се рестартира с месец, можеш ли да кажеш това за скапан алкател със скапан джели бийн ?
WP съчетава минимализъм и мощ, маркета се развива със всеки изминал ден! Дори 520 работи безотказно без да се рестартира с месец, можеш ли да кажеш това за скапан алкател със скапан джели бийн ?
Само дет е повече от 10 % , хората сред които кръжа като ме гледат как си тормозя 720 , са втрещени колко и държи батерията (woo) и как така не лагва само при толкова тормоз и програми едновременно :D. Да не е като Андроид да я правиш по свой вкус , но не ми и трябва , трябва ми телефонна ОС която като искам да си вляза в галерията да не лагва , като искам да видя и / или повикам номер да го прави без лаг , да отваря поне три приложения (а тук е съм стигал до 6 че можеше и повече но не ми трябваха) без лаг ... Е Андроид може ли го , ама без да ме лъжеш ?