Windows Phone осигурява по-висока издръжливост на батерията от Android

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Windows Phone осигурява по-висока издръжливост на батерията от And

Мнение от Ванката » 24 авг 2014, 00:45

[B]off:[/B]

[Quote] Е Андроид може ли го , ама без да ме лъжеш[/Quote]

С риск да отклоня темата... да андроид го може - може и много повече. G3 и Note 2 нямат никакви лагове в галерията, не са се рестартирали, забивали и тем подобни, защото знам как да се грижа за устройството си. Само S2-та ми лагваше много в галерията и е имала чат-пат рестартове. А това с батерията, ами сложи си качествен ром, разкарай ненужния софт и батерията ще ти държи повече и от на 720-та, с разликата, че наистина ще се наслаждаваш на смартфон. Имах известно време 820-ка, но я разкарах много бързо, защото не издържах на това недоразумение. Мое мнение е и не го налагам на никой.
Samsung GALAXY S22 Ultra

edis_feyziev
Регистриран: 18 яну 2007, 11:48

Мнение от edis_feyziev » 24 авг 2014, 01:02

Имах htc one m7 работеше почти безпроблемно, това ми беше вторият андроид след htc sensation. Реших повече да не минавам на андроид но ето, че пак се върнах за да видя какво толкова са му усъвършенствали. Еми доста са, но ми липсваха нещата от Нокия. И сега съм с Нокия 930 и няма нищо общо. Просто такива допълнения от Нокия няма нито един производител. Сега мисля да взема iPhone 6 за да видя дали освен AppStore нещо друго му има. Като цяло WP 8.1 е най- бързата и полезна ОС засега.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 24 авг 2014, 02:30

Ограничението за картинките е 300х300 пиксела. Това е друга от многото възрастни неуредици на форума.

Колкото до темата, аз съвсем сериозно съм се заканил да взема дна Nokia с WP до Нова година (yes)

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Мнение от Динко Господинов » 24 авг 2014, 08:21

Добре е нещо преди да пишеш да си наясно дали е така. Лично аз миналата година продадох HTC 8x и купих Samsung S3 и веднага съжалих. После S4. Е не несъм доволен и тази година успях да си взема Nokia Lumia 1520. Това е за мен. А сега и с 8.1 съм невероятно доволен. Това е мое мнение и на никой не го налагам но смея да твърдя ,че съм работил с доста телефони и таблети и предпочитам WP. Признавам ,че единственно непозната територия за мен е IOS. Затова когато се пише и говори трябва да можеш да се обосновеш а не само да се отбележеш във форума.

Ванката

Мнение от Ванката » 24 авг 2014, 09:12

[Quote]Лично аз миналата година продадох HTC 8x и купих Samsung S3 и веднага съжалих. [/Quote]

Нека да започнем с това. Обясни на всички, кое по точно не ти хареса в S3? Лагва ли? Случайно да си се поинтересувал нещо свързано с руут и ромове?

[Quote]Е не несъм доволен и тази година успях да си взема Nokia Lumia 1520. Това е за мен. [/Quote]

1520 и на мен ми харесва много, защото процесора му е много производителен, има и достатъчно рам, както и памет вградена и разширена. Освен с мултитаскинг при един такъв звяр можеш да разбереш какво държиш в ръцете, като го натовариш с тежка игра. Тогава разбираш, за какво ти е нужна повече рам, тогава разбираш какво е производителност. Взел си 1520, редно е да го сравняваш с Note 3.

[Quote]Това е мое мнение и на никой не го налагам но смея да твърдя ,че съм работил с доста телефони и таблети и предпочитам WP[/Quote]

Това е твое мнение и го уважаваме всички, но се аргументирай. В началото те попитах, след като си имал устройства под Android OS, ползвал ли си ги правилно?

[Quote]Затова когато се пише и говори трябва да можеш да се обосновеш а не само да се отбележеш във форума[/Quote]

Това казвам и аз. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra

NIkolay Nuk
Регистриран: 26 апр 2013, 14:42

Мнение от NIkolay Nuk » 24 авг 2014, 09:17

Не обиждай алкатела. Те правят най добрите телефони заедно с моторолата. Ако някой техен модел за 100лв те е ядосал, вземи idol x или idol x плюс да видиш какво могат да направят

----------
[B][i]mod edit: Придържай се към темата!
@Ванката[/i][/B]

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Мнение от Динко Господинов » 24 авг 2014, 09:31

Представи си знам и какво е руут и ромове. Почти всички устройства с Андроид са били рутнати и със сменени ромове. Да S3 лагваше непрекъснато. И какво като купя устроиство Андроид хайде да започваме упражнения със рут или търсене на ромове защото прехваления производител наблъскал ненужни неща и не си оптимизирал работата на устройството. Я кажи само да зареди телефония указтел S3 колко време му трябва. И моля те мисля че си модератор, от почти 14години работя с технологии, и най вече Линукс ми е мания и професия ,не ми казвай за рут и ромове.Андройд е лесен за работа,от Google го подобряват със всяка нова версия. Има устройства като напримвр Note3 за което мога да кажа само добри неща и без рут. Но за мен wp си остана нещото което ми хареса. Относно това да се изкажа подготвен смятам ,че имам опита и познанията,е няма човек абсолютно всичко да знае. Но трябва да чете и да се развива а не просто да хвърля е там някави плочки. Тове е от мен незнам колко си години и с каво се занимаваш но ти пожелавам успех защото тук във форума нещата започнаха да се подобряват.Приятен ден

Ванката

Мнение от Ванката » 24 авг 2014, 09:49

[Quote]Я кажи само да зареди телефония указтел S3 колко време му трябва. [/Quote]

Note 2 съм ползвал, а той хардуерно е почти същия като S3. Не съм забелязал да ми зарежда бавно указателя, дори, когато беше стоков.

[Quote]Но трябва да чете[/Quote]

Повярвай ми, не ми е професия, не съм програмист, но чета много в тази област понеже ми е мания.

[B]off:[/B]

[Quote]незнам колко си години и с каво се занимаваш [/Quote]

На 33 години съм има го и в профила ми, в добра форма съм. Фитнес инструктор съм и се занимавам, и с бойни изкуства. Но това няма значение...защото освен че се занимавам с тези неща, живо се интересувам от технологии...

[Quote]но ти пожелавам успех защото тук във форума нещата започнаха да се подобряват.Приятен ден[/Quote]

Да, нещата ще се подобряват още повече и, ще е добре да взимаш редовно участие по темите!

Това имах да кажа и повече няма да вземам отношение по темата.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Мнение от Scorpinox10 » 24 авг 2014, 13:11

[Quote]Само дет е повече от 10 % , хората сред които кръжа като ме гледат как си тормозя 720 , са втрещени колко и държи батерията  и как така не лагва само при толкова тормоз и програми едновременно. Да не е като Андроид да я правиш по свой вкус , но не ми и трябва , трябва ми телефонна ОС която като искам да си вляза в галерията да не лагва , като искам да или повикам номер да го прави без лаг , да отваря поне три приложения (а тук е съм стигал до 6 че можеше и повече но не ми трябваха) без лаг ... Е Андроид може ли го , ама без да ме лъжеш ?[/Quote]

Пробвал съм Лимиа 920 за около седмица и то когато беше на върха. Имам представа за тази ОС. Ако реша отново да я пробвам аз признавам само топ флагманите, който в момента е Лумиа 1520. 720-ката дори го нямам за телефон. Бих пробвал и 930 ако го бяха пуснали преди година. Изобщо няма спор защото нещата, които сте писали са лъжи и небивалци. Лаг в Галерия, в указателя и т.н. са пълни глупости и лъжи. Ползвам 3 Андроида - S3, note 2, note 3. Не съм ги рутнал и за нищо на света не бих ги рутнал работят безупречно. Ако почна да пиша за екстрите, които има note 3 няма да ми стигне 1 месец. Последното, което направих с телефона си е свалих от Замундата 3d blu ray филма Аватар, който е голям 42 гб и после го гледах безжично на 3D телевизор. Отворил си 5-6 приложения????? Мога да ти отворя 40-50 приложения на note 3 без никакъв лаг! \"Иновацията \", която Microfoft сега рекламира 3D управление с жестове я има от почти 2 години.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 24 авг 2014, 14:37

[Quote]WP съчетава минимализъм и мощ, маркета се развива със всеки изминал ден! Дори 520 работи безотказно без да се рестартира с месец, можеш ли да кажеш това за скапан алкател със скапан джели бийн ?[/Quote]

Пич, не знам колко се развива, но гледам, че продажбите и делът на WP пада ;)

За 520 не ми говори - опитах се да го ползвам, и след 2 седмици го подарих, дори още го изплащам, но исках да ми се махне от главата. Такова недоразумение никога не бях ползвал!

Сега имам 625 и е определено по-добре. Наистина има повечето неща, които ми трябват, но определено няма всичко. И докато не си променят архитектурата на ОС-а, това няма да се промени - значи никога ;)

Никой не ти говори за брой приложения, а за възможности на ОС - ако не правиш разлика, няма какво повече да говорим...

Отговори