Windows Phone осигурява по-висока издръжливост на батерията от Android
Windows Phone осигурява по-висока издръжливост на батерията от Android
WP e по-съвършенната операционна система. Жаалко че малко хора се решават да я пробват
Re: Windows Phone осигурява по-висока издръжливост на батерията от And
Аз ползвам тази ОС със 720 и съм мнпго доволен , да вярно това че осигурява по - добра консумация на батерия и по - добра производителност :). Относно модела съм разочарован от това че поддържа само HSPA + до 14.4 МБПС при положение че и масово евтините смартфони поддържат 21.6 МБПС ...
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Къде можем да вдигнем такава скорост? Вчера за пореден път с приятели пуснахме по един спийд тест в жк.Изток в София беше късничко дори не е да кажеш в някой час пик на три телфона които са 21мегабита повече от 9 никой не докара.Това за мтел и виваком. Преди няколко месеца видях 11 и нещо на глобул в Берковица колкото и странно да ми беше това пак на 21 телефон.
edit: а излъгах те моя телефон дори го дават 42 мислех че е 21 :) но другите два са си 21 сега погледнах какво пише.
edit: а излъгах те моя телефон дори го дават 42 мислех че е 21 :) но другите два са си 21 сега погледнах какво пише.
Именно, в България тези скорости са мираж!
На практика устройството достига максимум от 80% от теоретичната скорост и мрежата осигурява до 80% от теоретичната си скорост , а при 14.4 МБПС сам прецени каква скорост ще имаш ;). Относно достигната , ами аз с Vivacom в село съм достигал 30 МБПС , можеш да видиш в темата за скоростите на операторите ;). Иначе 9-10 си достигам , при добър сигнал , вчера си преместих бисквитката на прозореца и скороста литна , 8.96 МБПС :).
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
[b][i]modedit: Моля придържайте се към темата.[/b][/i]
Съжалявам за отклонението ! Иначе в реални условия трябва да се тестват двете версии на твлефона за да се види коя е по - енерго пестелива и по - малко натоварваща хардуера , тук и да пишем не е ли да се хване на живо и да се тества ...
Без съмнение е по-производителна, но появата й много закъсня и няма да успее да навакса преднината на Android и iOS. Фактор при избора е и възможността за персонализация, като това ниво при WP e доста ниско. Лично на мен ми писна да чакам портове на програми към WP и затова преминавам към Android.
[Quote]WP e по-съвършенната операционна система. Жаалко че малко хора се решават да я пробват[/Quote]
Най-съвършената и перфектната е, друга като нея няма! :P
С 2 \"плочи\" на кръст по екрана и за ало-ало, кое да харчи батерията... (woo)
Само като си помисля колко време чакахте за БГ клавиатура... (whistle)
Най-съвършената и перфектната е, друга като нея няма! :P
С 2 \"плочи\" на кръст по екрана и за ало-ало, кое да харчи батерията... (woo)
Само като си помисля колко време чакахте за БГ клавиатура... (whistle)
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 22:48, променено общо 1 път.
-