Windows Phone ще задмине Android през 2015 г. според Pyramid Research
Windows Phone ще задмине Android през 2015 г. според Pyramid Research
Те, подобни прогнози обясняваха как symbian ще живее още дълги години, пък се оказа, че тази година ще има последни анонси на модели с тази OS. M$ имат успех с приложения за iOS, по - добре да насочат усилията си в тази посока.
Re: Windows Phone ще задмине Android през 2015 г. според Pyramid Resea
В момента Андроид е набрал такава инерция нагоре, че не ми се вярва само след 4 години да сдаде първото място. Още повече на WP, които пък са набрали инерция надолу :)
В момента Андроид е набрал инерция и трупа "точки" само на база на тази инерция - всички се юрнаха да си вземат андроид а после се оказва че Андроида не е чак такова чудо на чудесата.
Не че защитавам M$ но и истерията Андроид е малко като имотния балон. Чета в момента как Епъл била най-скъпата марка на световния пазар и си залагам главата че до 4 години няма да остане там.
Не че защитавам M$ но и истерията Андроид е малко като имотния балон. Чета в момента как Епъл била най-скъпата марка на световния пазар и си залагам главата че до 4 години няма да остане там.
Блажени са вярващите :)
Андроид е единствената отворена система. WP и Apple реално са еднакви и са конкуренти един на друг. Имам айфон и 6.5, играя си мн с андроид и с wp7 и от всичките системи най-много ми харесва андроид, поради простата причина, че е взел най-хубавото от win mo 6.5, но не забива и не ми изчезват контактите или смс-ите до рестартиране :) Лично за мен в момента не съществува друга система, като най-готиното е, че си съпричастен към израстването й и виждаш реалните подобрения, които малко или много си си инсталирал сам, а не ти падат наготово както при епъл или ще падат при wp след време.
Че как, толквоа е хубаво всеки да има достъп до самата същност на ОС и да използваш прилжоения, писани от дечковци в училище, проосто няма по-хубаво предложение.
[Quote]...и да използваш прилжоения, писани от дечковци в училище, проосто няма по-хубаво предложение.
[/Quote]
Нещо против "Стиви-тата" ли имаш? Хмм...
---------
А след 4 години всичко може да стане. Повечето хора не са глупави и вместо да робуват на марки ползват това, което им предлага най - много. За това Андроид са с толкова добри резултати, но нещата могат да се променят... след 4 години Епъл и МС може да са с коренно различна политика, макар да ме съмнява.
[/Quote]
Нещо против "Стиви-тата" ли имаш? Хмм...
---------
А след 4 години всичко може да стане. Повечето хора не са глупави и вместо да робуват на марки ползват това, което им предлага най - много. За това Андроид са с толкова добри резултати, но нещата могат да се променят... след 4 години Епъл и МС може да са с коренно различна политика, макар да ме съмнява.
Ох, бях забравил колко интелигентни мнения има в този форум.
Не разбирам,аз съм все още начинаещ с Андроид,но намирам постепенно солидни в смисъл добре разработени и полезни приложения.Определено не са писани от дечковци.
И още нещо:отричате Андроид,подигравате се на Симбиан устройствата,държите се що годе неутрално спрямо Боровинката и прохождащия WP 7 и за капак издигате в култ айфона по-специално.Едва ли в сроден чуждестранен форум ще се намери подобна групичка потребители,които с такава упоритост пропагандират разбиранията си :S:X
И още нещо:отричате Андроид,подигравате се на Симбиан устройствата,държите се що годе неутрално спрямо Боровинката и прохождащия WP 7 и за капак издигате в култ айфона по-специално.Едва ли в сроден чуждестранен форум ще се намери подобна групичка потребители,които с такава упоритост пропагандират разбиранията си :S:X
Е чак да задмине... те тук някои твърдяха, че WP7 бил на предсмъртен одър, сега пък изцепка в другата крайност... :)